null Beeld

Azelo Live

Op zaterdag 12 december traden een aantal bekende artiesten op in het kleine plaatsje Azelo.

Gina van Elburg

De avond begon met een spectaculair optreden van de uit Borne afkomstige Tessa Boomkamp. Tessa is vooral bekend geworden vanwege haar jarenlange muzikale bijdrage in de band van Marco Borsato en Edwin Evers. Tegenwoordig gaat ze ook alleen de theaters langs en zingt de sterren van de hemel. Zo ook deze avond in Azelo. Ze zong voor deze gelegenheid ook een prachtig duet met Edwin Evers.

Vervolgens trad Belinda Carlisle op, zij werd in de jaren tachtig bekend met het nummer 'Circles in the Sand'. Het werd al gauw duidelijk dat het grootste deel van het publiek kwam voor de laatste artiest van deze avond: Guus Meeuwis en zijn band.

Guus liet zien dat hij live vrijwel niet te evenaren is. Hij zong zijn bekende nummers met zoveel klasse en ervaring en de bewondering bij zijn fans en alle aanwezigen was voelbaar.

Al stond het publiek met de voeten in het water omdat het zo hard geregend had, het mocht te pret niet drukken.

Het grote publiek genoot met volle teugen en liet zien dat muziek verbroerderd want er viel geen onvertogen woord en iedereen genoot!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden