Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Handig: zo scheer je je benen als ze verbrand zijn

Ben je ondanks ijverig smeren toch verbrand? Kan de beste overkomen. Maar als je morgen toch je benen weer wil scheren, staat je een naar klusje te wachten. Met deze tip kun je alsnog glad en zacht voor de dag komen. 

Want het feit dat ze iets te rood zijn uitgevallen, betekent niet dat je met een laag dons op je benen rond wil lopen.

Advertentie

Wat je nodig hebt: een fles aloë vera.

Wat je doet: Neem een douche met lauwwarm water. Heet douchen is het laatste wat je verbrande ledematen nodig hebben. Vervolgens smeer je een genereuze hoeveelheid aloë vera op je benen. Scheer je benen vervolgens voorzichtig – zet niet teveel druk. Spoel daarna de overtollige aloë vera weg met lauwwarm water en dep de huid droog.

Waarom het werkt: De gel verkoelt en verzacht de verbrande huid terwijl het een buffer creëert voor het mes. Bovendien is het ook nog eens vochtinbrengend.

Hoppa, smeren dus!

Goed, een beetje verbranden kan gebeuren, maar beloof ons dat je het nooit zo ver laat komen:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Pure wow. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien