null Beeld

Bloemen plukken in Twente

Vlakbij het dorp Fleringen, middenin een groot maisveld, ligt het Groot Twentsch Maisdoolhof. Náást dit doolhof vind je sinds 2014 ook een bloemenpluktuin. Hier kun je zoveel bloemen plukken als je wilt, voor maar €3,50.

Maud geniet!

De bloemenpluktuin is maar liefst drieduizend vierkante meter groot en je vindt hier meer dan 100 verschillende bloemen in alle kleuren van de regenboog. Wij besloten hier naartoe te rijden en zelf een bos bloemen te plukken. Voor € 3,50 kun je zoveel bloemen plukken als je wilt!

Rolstoelen en kinderwagens mee

Het is maar goed dat ik niet zoveel vazen in huis heb, anders stond ik daar zo'n beetje de hele middag denk ik... Hoewel de bloemenpluktuin midden in de weilanden ligt, kun je hier ook makkelijk komen met een rolstoel of kinderwagen. Ideaal! Uiteraard is er ook een gelegenheid om een drankje te nuttigen en er is een speeltuin aanwezig voor de jongsten.

De bloemenpluktuin en het maisdoolhof vind je aan de Oldenzaalseweg in Fleringen. Zowel de bloemenpluktuin als het maisdoolhof zijn alleen in de zomer geopend.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden