Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bookazine: 206 botten

206 botten
Totale duisternis. Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt wakker en ontdekt dat ze in een kleine, donkere, ijskoude ruimte ligt. Haar handen en voeten zijn vastgebonden. Wie wil haar dood, of ten minste uit de weg hebben, en waarom? Langzaam beginnen de herinneringen van de afgelopen dagen boven te komen. Hoe zijzelf en Ryan het stoffelijk overschot van een vermiste erfgename van Montreal naar Chicago begeleidden. Hoe ze ervan werd beschuldigd bewijsmateriaal achter te houden. Een mysterieus telefoontje met verwoestende consequenties. De dood van de enige man die Tempe’s onschuld kan bewijzen…

Libelle Bookazine
Lees nu het 206 botten van Kathy Reichs. Libelle Bookazine verschijnt elke vier weken. Voor € 2,95 kunt u iedere maand een nieuw, compleet boek op tijdschriftformaat kopen. Of nog beter: abonneer u op Libelle Bookazine en word iedere maand verrast door een nieuwe titel. Eerder verschenen Bookazines zijn bijvoorbeeld Ik was pas dertien van Lea Saskia Laasner, Voettocht naar Santiago de Compostela van Shirley MacLaine en Het goud van Tomás Vargas van Sabel Allende.

Advertentie

Informatie Bookazine
Libelle Bookazine is te vinden in het tijdschriftenvak van uw kiosk of boekhandel. Geen enkele titel missen? Hier kunt u Bookazines nabestellen en zich aanmelden voor een abonnement op Libelle Bookazine.

Winnen!

Lijkt u dit een goed boek? Volg ons op Twitter en win de Bookazine! Uit de eerste 100 nieuwe volgers kiezen wij 25 winnaars, dus wees er snel bij!

Bookazines uithetblad winnen

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien