1e rang kaarten voor Mamma Mia! de musical, nu €29,-

Zoek binnen:

Bookazine: Een hart van steen

“We waren al met zijn vieren toen Ida werd geboren, in een ongewoon koude zomernacht. Dankzij de bijna volle maan was het zelfs om twee uur nog zo licht dat we de sproeten op elkaars neus konden tellen.”

Schrijfster Renate Dorrestein

Schrijfster Renate Dorrestein heeft sinds haar debuut Buitenstaanders uit 1983 een indrukwekkend oeuvre opgebouwd én een grote schare trouwe lezers. Pers en publiek reageerden enthousiast op het aangrijpende, filmisch geschreven jaren negentig- boek Een hart van steen, deze maand Libelle Bookazine. Lees hier een deel van het interview uit Libelle 43 met Dorrestein.

Het verhaal
De twaalfjarige Ellen is de enige van de vier kinderen uit het saamhorige gezin van Bemmel die de gezinsuitbreiding met grote ongerustheid tegemoet ziet. Vijfentwintig jaar later keert Ellen, als enige nog levende Van Bemmel, terug naar haar ouderlijk huis. Zij is zwanger, ongepland maar niet geheel toevallig. Vol angst bivakkeert ze in de lege, kale kamers, die bevolkt worden door schimmen.

Advertentie

Libelle Bookazine
Lees nu het indrukwekkende boek Een hart van steen van Renate Dorrestein. Libelle Bookazine verschijnt elke vier weken. Voor € 2,95 kunt u iedere maand een nieuw, compleet boek op tijdschriftformaat kopen. Of nog beter: abonneer u op Libelle Bookazine en word iedere maand verrast door een nieuwe titel. Eerder verschenen Bookazines zijn bijvoorbeeld Ik was pas dertien van Lea Saskia Laasner, Voettocht naar Santiago de Compostela van Shirley MacLaine en Het goud van Tomás Vargas van Sabel Allende.

Bookazine abonnement
Hier kunt u zich aanmelden voor een abonnement op Libelle Bookazine.

Uit het blad  

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien