Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Cadeautip; zelfgemaakt liefdesboek

button-libellezwit

Advertentie

Ik hou van jou omdat?
Ik hou van jou omdat is een origineel liefdesboek waarin geknipt, geplakt en geschreven mag worden. Illustraties aanvullen, foto’s toevoegen en zelf teksten schrijven om uiteindelijk een boek te hebben vol met herinneringen, toekomstbeelden van uw geliefde. Het boek is leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen.
Troetelnaam
Onderwerpen die beschreven moeten worden in het boekje zijn: ‘Als we allebei tachtig zijn, wil ik nog steeds…’, ‘De allerliefste dingen die je doet zijn…’, ‘Wat is de mooiste foto van jullie samen…’ of ‘Wat voor troetelnaam geef je aan je partner…’.

Liefdesboek
In het boekje staan al veel illustraties, maar naast de teksten die u invult kunt u ook foto’s toevoegen. Op deze manier heeft u een volledig en heel persoonlijk liefdesboek.

Één of twee?
Het boekje is bedoeld om in te vullen en cadeau te geven, maar deze kan ook eerst gegeven worden en daarna ingevuld. Het boekje is ook leuk om als partners allebei in te vullen, op deze manier heeft u beiden een liefdesboek en kunt u ook vergelijken.

Ik Hou Van Jou Omdat
– Frederike Schouten, Uitgeverij: Merel & Mus.
ISBN: 9789490823016. Prijs: 14,95
Verschenen: augustus 2010.

boekentips uithetblad

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien