Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

8 cadeautjes (onder 20 euro!) voor iemand die alles al heeft

Kerst, daar horen originele cadeautjes bij. Maar wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft? Hoe vind je dat éne bijzondere, of supergrappige presentje? Stop maar met zoeken, wij selecteerden 8 – betaalbare – topcadeaus voor je!

1)  Een boterhammetje gegeten terwijl je achter de computer zat? Overkomt ons allemaal wel eens, maar de kruimels die overal tussen kruipen zijn natuurlijk minder handig. Met de superleuke bureaustofzuiger Henry & Hetty  13,95 wordt (mini!)stofzuigen opeens een leuk klusje!

Advertentie

cadeautjes

2) Ontzettend leuk voor de (aspirant-) wereldreiziger, een wereldkaart 19,95 waarop je de landen die je bezocht hebt kunt ‘open krassen’. En dan komen er allemaal mooie kleuren tevoorschijn!

cadeautjes

3) Dit is ‘m dan: het enige echte Fish hotel  19,99, om je onder-water-vrienden in alle luxe te laten dobberen. Roomservice, please!

cadeautjes

4) Met deze Frozen Smiles IJsblokjes  8,99 kun je natuurlijk prima een grapje uithalen… weet jij al in wiens (borrel)glas je dit ijsblokje gaat mikken?

cadeautjes

5) De Fixie pizzasnijder  16,00, snijdt jouw pizza met gemak in punten die er mogen zijn, maar is daarnaast zó leuk vormgegeven dat ‘ie ook gewoon een mooi plekje in de keuken verdient.

cadeautjes

6) Het héle spannende boek Extase  14,95, waarin 10 bekende Nederlandse vrouwen (waaronder Georgina Verbaan en Heleen van Royen) hun eigen erotische verhaal vertellen. Een heerlijk warm cadeautje voor alle vrouwen onder ons (en mannen: dit is dus dé cadeautip voor je eigen vrouw).

cadeautjes

7) Weet jij ook nooit hoeveel spaghetti je nou precies nodig hebt en gok je meestal maar wat? Met deze handige I Could Eat A T-Rex gadget  10,00 zie je precies hoeveel je nodig hebt, want dat vertelt deze dinosaurus je! Misschien heeft die T-rex ook wel zin in gehaktballetjes…

cadeautjes

8) Met de Yolk Fish 11,00 komt er een einde aan geklieder met eiwit en eigeel, want deze knapperd klaart het klusje in een oogwenk voor je. Een leuke keukentool voor (startende en ervaren) thuiskoks!

cadeautjes

 

 

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien