null Beeld

PREMIUM

Central Park Voorburg

Omdat er in Nederland zo veel leuke ­restaurants en cafés zijn, maken we een tour door het land. Deze week schuiven we aan bij Central Park Voorburg van Joey de Kruijf.

Stephanie Pander

Wat maakt jullie restaurant echt bijzonder?

“In de eerste plaats de locatie: een monumentale villa in een ­prachtig park. Het terras is echt ons ­paradepaardje. Er heerst een serene rust, alsof je ergens ver ­buiten de stad bent. De vorige naam van deze plek was niet voor niets Vreugd en Rust.”

Wat mogen gasten echt niet ­missen als ze komen eten?

“Op dit moment is dat een gerecht met langoustine, pompoen, kruisbes en een saus van verjus. De smaken zijn perfect in balans. Het heeft lichte zoete tonen door de gepofte pompoen, het volvette van de langoustine en het frisse van de kruisbes.”

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden