Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Danielle Steel – Een goede vrouw

Haar leven verandert drastisch. Helemaal als drie jaar later ook haar moeder overlijdt.

Advertentie

Als haar huwelijk vervolgens op de klippen loopt, vertrekt Annabelle naar Frankrijk. In Frankrijk vindt ze uiteindelijk haar roeping. Midden in oorlogstijd wordt er namelijk een ziekenhuis gerund door vrouwen. Zij werkt daar ook.

Maar een beslissende ontmoeting dwingt haar uiteindelijk terug te kijken op haar leven. Zal ze de confrontatie met haar verleden aandurven?

Danielle Steel

Danielle Steel, geboren in New York, schrijft romantische boeken. Deze boeken worden vooral gelezen door vrouwen. Ze heeft al meer dan 55 romans op haar naam staan, waarvan verschillende boeken zelfs verfilmd zijn. Wat veel mensen niet weten is dat zij ook een aantal kinderboeken geschreven heeft, zoals de Max en Martha-serie.

Dit boek wordt verwacht op 5 november 2009. Op de website van Bruna kunt u dit boek nu al reserveren.

Een goede vrouw – Danielle Steel, Slijthoff
ISBN 9789021802923, Prijs € 18,95
Verschijningsdatum 5 november 2009

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien