null Beeld

PREMIUM

...de bios, een event of het theater

Stephanie Pander

DE BIOS
Old

Een huiveringwekkende thriller over een gezin dat tijdens een vakantie in een tropisch oord op de verkeerde plek terechtkomt. Het afgelegen strand waar ze voor een dagje naartoe zijn gereden, blijkt over een magische kracht te beschikken: iedereen die er verblijft, veroudert in een paar uur tijd. Hun hele leven duurt ineens nog maar één dag. Hoe weg te komen van dit horrorstrand, vertelt de reisgids niet.

EEN EVENT
Maria Louise was here

Princessehof in Leeuwarden presenteert Maria Louise was here in de museumtuin. Dit zomeravondspektakel met een prikkelend cultuurprogramma is een modern portret van een sterke vrouw in een door mannen gedomineerde wereld: Maria Louise van Hessen-Kassel, prinses van Oranje-Nassau (1688-1765), voorouder van onze huidige koning. Het coronaproof openlucht-evenement vindt midden in de historische binnenstad van Leeuwarden plaats.
princessehof.nl

HET THEATER
The Sound of Music

De nieuwste uitvoering van deze klassieker gaat over het verlangen naar een mooie toekomst. De rebelse, maar ook optimistische Maria bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het Oostenrijkse klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van de kinderen smelten. Maar ook van hun vader?
stage-entertainment.nl

  • Productie: Stephanie Pander. I love Holland: Susan Dalstra. Fotografie: Artis/Samuel van Lee, Burgers’ Zoo, David Jagersma, Getty Images

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden