null Beeld

...de bios, een expo of het theater

null Beeld

…DE BIOS
Un Triomphe

Om rond te kunnen komen, stemt acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Verrast door het acteertalent van de mensen achter de tralies, besluit hij met een bonte groep gedetineerden het beroemde toneelstuk Wachten op Godot van Samuel Beckett op de planken te brengen. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

null Beeld John James Audubon (1785-1851), The Birds of America (1827-1838)
Beeld John James Audubon (1785-1851), The Birds of America (1827-1838)

…EEN EXPO
Vogelpracht

De mooiste vogelafbeeldingen, tekeningen en een serie unieke boeken vormen de kern van deze bonte tentoonstelling. Werd er voorheen vooral papier en penseel gebruikt om vogels vast te leggen, tegenwoordig zijn camera’s en verrekijkers favoriet bij vogelspotters. Maak kennis met de schoonheid en de rijkdom van de vogelwereld en ontdek de veranderde biodiversiteit in het vogelparadijs ten opzichte van 200 jaar geleden.
teylersmuseum.nl

null Beeld

…HET THEATER
Niet miepen!

De voorstelling van Leoni Jansen en Jolanda Holwerda gaat over vrouwenpower en legt uit waarom de wereld daar best iets meer van kan gebruiken. Op humoristische wijze en gewapend met een flinke portie zelfspot gaan ze samen met het publiek aan de slag in een interactief theatercollege. Met hilarische voorbeelden en een inspirerende gastspreker roepen ze op tot meer lef en vrouwelijke wijsheid.
bostheaterproducties.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden