null Beeld

PREMIUM

...de bios, een festival of een expo

Stephanie Pander
null Beeld

DE BIOS
Niks vreemds aan

Suus (Ilse Warringa) houdt van haar doorsnee bestaan en van haar man Mats (Loek Peters). Toch mist ze iets. Omdat het vuur in haar huwelijk al een tijdje is gedoofd, meldt ze hen in een spontane opwelling aan in een swingers-app. Dan staan Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) ineens op de stoep. In hetzelfde complex woont single Lot (Tina de Bruin), die een naakte man op haar balkon aantreft.

null Beeld Marjo – Ontwerpburo M
Beeld Marjo – Ontwerpburo M

EEN FESTIVAL
Limburg Festival

Van 25 t/m 29 augustus verandert Midden-Limburg tijdens het Limburg Festival in een groot openluchtpodium. Er is een breed aanbod van theater, toneel, dans, muziek, opera en mime. Niet alleen de voorstellingen zijn verrassend, ook de locaties maken dit festival speciaal. Zoals de wandelroute langs jonge theatermakers, de operawandeling Ommetje Opera en een tocht door de wereld van dans tijdens de wandeling Danspromenade.
limburgfestival.nl

null Beeld

EEN EXPO
Van onschatbare waarde

Deze jubileum-expo van 200 jaar Naturalis is een beetje ondergesneeuwd in de coronatijd, maar nog tot en met 31 oktober te bewonderen. De expositie bestaat uit 25 absolute topstukken uit de collectie van Naturalis, waaronder de darwinvinken, een uitgestorven Kaapse leeuw en de Diepenveen-meteoriet. Yvette van Boven ging speciaal voor het jubileum op de foto met het En Tibi herbarium, het oudste herbarium ter wereld.
naturalis.nl

  • Productie: Stephanie Pander. I love Holland: Susan Dalstra. Fotografie: Getty Images, Kasteel Kerckebosch, Gemeente Zeist

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden