Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De leukste webwinkels van Nederland!

Je eigen jurk ontwerpen
De winnares van Libelle’s webwinkelwedstrijd is Pascale Touw met haar webwinkel www.pastiq.nl. Op haar website kunnen klanten met behulp van de voorbeelden en stoffen op de site zelf een jurk samenstellen. Je krijgt dus echt iets wat helemaal jouw smaak is. En speciale wensen zijn geen probleem. Voor vrouwen die heel lang of juist vrij klein zijn, kan bijvoorbeeld de lengte gemakkelijk worden aangepast. En ook met verschillende maten voor het bovenlijf en het onderlichaam kan rekening worden gehouden. Alle jurkjes zijn van tricot vanwege de prettige pasvorm: het zit lekker én het draagt mooi.

Eerlijk is het mooist
Op zoek naar een verantwoord cadeautje of accessoire? In de webshop van de vrolijke website www.chatoui.nl vindt u mode- en woonaccessoires van gebruikte materialen. Allemaal gemaakt in Nederland, voornamelijk bij sociale werkplaatsen of ontwerpersateliers: van tassen, etuis, keukenschorten, knuffels tot sleutelhangers. Creatief onderneemster Katja Staring richtte Chatoui op, omdat zij het jammer vindt dat wij in de Westerse wereld allerlei bruikbare materialen en spullen zomaar weggooien. Zij laat zien dat daarvan prachtige en handige dingen kunnen worden gemaakt, gewoon dichtbij huis, wat ook weer vervoerkosten (en dus CO2-uitstoot) scheelt. Zo is Chatoui goed voor milieu én voor werkgelegenheid in eigen land.

Advertentie

Leuke lunch
Op www.leukelunch.nl vind je veel inspiratie en ideeën om leuke, schattige en lekkere lunches te maken om mee te nemen. Voor je kind of gewoon voor jezelf natuurlijk! Er zijn recepten voor broodjes, hartige snacks, fruithapjes, gezonde tussendoortjes en bovendien een heleboel suggesties om je lunch leuk te maken, want: leuk = lekker!
In de winkel kun je allerlei leuks kopen om je lunch op te vrolijken. Bento boxen, broodtrommels, egg molds, prikkers, koeltasjes voor je lunchbox en nog veel meer.

Pimp it up!
www.littlestylist.com biedt een eigen lijn van stoere jurkjes, tunieken en shirts van heerlijk soepel vallend jersey in de maten 98-140. Uniek aan het concept is dat de collectie naar eigen smaak gepimpt kan worden met bijvoorbeeld pailletten applicaties, glitter&glamour figuren of vilten bloemen. Uiteraard kan een volwassene dit doen, maar ook de meisjes zelf kunnen aan de slag. Zo voelen ze zich voor even een echte modeontwerpster, iets wat van veel meiden nog steeds de grootste droom is!

De kleine bruidsjurk
Uw bruidsjurk in miniatuur is een geweldig aandenken aan een mooie dag. Het staat mooi in de vitrine kast naast uw bruidsboeket en trouwfoto, maar is ook een origineel cadeau voor het jubileum huwelijk van ouders, zus of vriendin. De jurkjes worden gemaakt op een houten paspopje van 13 cm hoog of een porseleinen popje van 15 cm hoog. Er wordt geprobeerd om de meest gelijkende stof en kant te gebruiken en als de wens er is kunnen ook hoedjes, sluiers en bruidsboeketjes nagemaakt worden. Ook een bruidsjurk in miniatuur? Kijk op www.dekleinebruidsjurk.nl.

Mooie grote maten
Heb je ‘een maatje meer’ en zoek je eigentijdse, hippe, zakelijke mode of fijne basics in een grotere maat? Een shirt of legging in een kleur? In de mooie grote matenwebshop www.fashioninconflict.nl van FashionINconflict.nl vind je mode voor grote maten van bekende merken als Twister, X-two, Boris Industries, Open End, Samm, Escaladya en Rene Smit Jeans. Alles van maat 42 tot maat 60!

mode

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien