Tarot Beeld Libelle
TarotBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 1 juni: “Weegschaal, soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven”

De tarotkaart die voor dinsdag 1 juni is getrokken is ‘Koningin van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: fijngevoeligheid en inlevingsvermogen. Gevoelens onder woorden brengen is lastig, maar de sfeer is ondersteunend. Genezende krachten helpen ons verder. Liefde: overgave, in elkaar opgaan en steunen. Werk: afwachtende houding. Werk maken van mediamieke gaven.

Ram

Iemand kunnen helpen geeft vandaag een groot geluksgevoel. Vraag er niets voor terug. Je geliefde vraagt opheldering. Wees niet bang jezelf te laten zien, dan kan de ander afstemmen.

Stier

Veel werklust heb je niet, dat dagje in de zon met een glaasje en een hapje lonkt. Zeilt er een uitnodiging voor een grote of kleine reis langs? Stap op die boot. Het genoegen is groot.

Tweelingen

Je wordt geconfronteerd met iets dat je in het verleden verkeerd of slordig deed. Corrigeer en je leert. Een rolmodel heeft herkenbare trekjes. Welke eigenschap wil je ontwikkelen?

Kreeft

Observeer je gedachten, dan beïnvloeden ze je gedrag minder sterk. In de liefde ga je er teveel vanuit dat de ander je aanvoelt. Wees kraakhelder en vertel het in woord en daad.

Leeuw

Druk ik me helder uit? Je hersens zullen ervan kraken, maar het contact met je omgeving wordt beter. Weet je het even niet? Troebel water wordt helder als je stil bent.

Maagd

Leg iets waarover je een sterke mening hebt eens onder de loep. Is de keerzijde ook waar? Luister naar die innerlijke stem die geen woorden maar gevoelens gebruikt. Vertrouw erop.

Weegschaal

Probeer je iets of iemand in je omgeving te fixen? Je zin doordrijven helpt niet. Kijk liever eens in de spiegel. Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven.

Schorpioen

Hang je aan je vingertoppen boven die afgrond? Vasthouden doet meer pijn dan loslaten. Wijs anderen niet op verantwoordelijkheden. Als iets je ergert, staat jouw naam erop.

Boogschutter

Je ontdekt de leuke kanten van het alledaagse. Opkomende bloemen, warme zonnestralen op je huid, die kus van je partner. Single? Liefde op het eerste gezicht is mogelijk.

Steenbok

Je voelt je geroepen om helpende handen te bieden. En om je portemonnee te trekken. Voel je niet verplicht: volledige aandacht en vertrouwen zijn het mooiste dat je iemand kunt geven.

Waterman

Indruk maken op anderen gaat goed. In je enthousiasme kun je wel op tenen staan, dus neem tijd om af te stemmen. Je partner ziet een kant van jou die hij/zij bewondert. Romantiek bloeit.

Vissen

Klik, klik, klik: gekocht! Pauzeer voordat je die laatste aankoopstap zet. Spullen bevredigen niet (blijvend). Zoek iemand op die je goed kent voor reiki of een ontspanningsmassage.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden