null Beeld

De tarotkaart van 1 november: de Weegschaal heeft een uitstekend humeur

De tarotkaart die voor zondag 1 november is getrokken, is de kaart 'Ridder van Pentakels'. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld? De schorpioen brengt de wensen helder en de ram gooit iets in de groep.

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: Volharding en uithoudingsvermogen. Het bereiken van duurzame doelen en het zien van kansen. Een sfeer van hard werken. In de liefde geeft het betrouwbaarheid en veiligheid weer. Leef je alleen, dan geeft het trekken van deze ridder de mogelijkheid van een vaste relatie weer.

Ram:

Er liggen waarschijnlijk wat huiselijke, achterstallige klusjes op je te wachten vandaag. Het is zo gedaan en je kunt met een tevreden gevoel in de kussens zinken. Een verleidelijke beloning volgt.

Stier:

Stiekem appen, ontmoetingen op verlaten parkeerterreinen… Single of een partner: je bent gevoelig voor avontuurtjes momenteel. Doe (nog) geen beloftes, het gevoel is te grillig.

Tweelingen:

Je gooit iets in de groep: ‘Zullen we…’ en dat valt in goede aarde. Men doet graag met je mee vandaag. Heb je het gevoel dat je iets in je leven moet veranderen? Pluk deze dag ervoor.

Kreeft:

Waar wil ik heen met mijn werk, in mijn relatie? Hoe sta ik tegenover familie, ben ik tevreden met hoe het gaat? Leg je analyses en uitkomsten naast die van je geliefde(n). Wie wil wat?

Leeuw:

Hoewel je hart vol is van de mooie dingen om je heen, hangen persoonlijke amoureuze gevoelens er maar een beetje bij vandaag. Denk er maar niet over na, gevoel laat zich niet dwingen.

Maagd:

Je partner kan je gevoelens in je ogen lezen vandaag: jij mist iets of iemand. Je omgeving probeert er waarschijnlijk op in te spelen door je aandacht te geven. Geniet van wat er wél is.

Weegschaal:

Zonder reden heb jij een uitstekend humeur vandaag. En die werkt aanstekelijk. Samen klussen, de tuin winterklaar maken of een potje kaarten. Koester dit saamhorigheidsgevoel.

Schorpioen:

Je brengt je wensen heel helder – en zelfs een tikkie dwingend – over vandaag. Je legt de lat hoog. Men is geneigd je te geven wat je wilt. Houd wel rekening met andermans agenda.

Boogschutter:

Twinkelende oogopslag, de mondhoeken opgekruld. Jij wordt gezien vandaag. Laat je van je sociale kant zien en het blijft niet bij oppervlakkige gesprekken. Vertel over je onzekerheden.

Steenbok:

Beschuldigd iemand je ergens van? Moet je je verdedigen? Je laat je hoorns zien! Met jou valt niet te spotten. Kijk vooral ook waar de wortels van dit onkruid nestelen.

Waterman:

Of je nu een partner hebt of niet: je bent aanhankelijk. Leef je alleen, blijf dan zeker niet in je up op de bank hangen vandaag. Zoek een vriend(in) op en masseer elkaars handen of voeten.

Vissen:

Een glaasje teveel of je zorgen wegsnoepen of roken: het kan zomaar jouw aanpak zijn om toch nog een fijne zondag te hebben. Ga na welke ervaring je uit de weg gaat. Dieper graven loont!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart 30 oktober: Viola Robbemondt

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden