null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 10 juni: “Lieve Schorpioen, je bent geen deurmat”

De tarotkaart die voor donderdag 10 juni is getrokken is ‘Aas van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: het verstand, en dat vervolgens goed weten te gebruiken. Helder onderscheidingsvermogen en doordachte beslissingen. In relaties: een zakelijke oplossing voor een diepgeworteld probleem vinden – in een verstandelijke sfeer. Carrière: inzicht en opluchting bij een gespannen werksfeer.

Ram

Een plan dat je hebt gerecycled of in de koelkast had gezet, krijgt handen en voeten. In relaties valt een belangrijk kwartje over betere communicatie. Vanavond moet je bijkomen. Thee in de tuin.

Stier

Let goed op de mensen met wie je omgaat. Je merkt: ze zeggen iets over jezelf. Dien je eigen voorkeuren op met een lach. Dan komen je unieke gaven ook in teams en groepen tot hun recht.

Tweelingen

Bij de nieuwe maan in combinatie met deze kaart komt er veel energie vrij. Je kunt helemaal jezelf zijn, gek doen en opvallen. En bevalt een ander dat niet? Jammer dan.

Kreeft

Plaagstootjes, geestige inkoppertjes. Je zoekt wat leven in de brouwerij en prikt hier en daar wat luchtballonnen door. Ook die van jouzelf kunnen kapot knallen. Blaas gerust nieuwe op!

Leeuw

Je hersens werken in de praktische modus. Laat me zien hoe het moet, dan doe ik het – op mijn eigen manier – na. Hard werken kan veel geld opleveren. Zie het maar als gestolde vrije tijd.

Maagd

Het is verleidelijk om anderen te willen overtuigen van ‘de beste manier’. Laat maar zitten. Houd je liever bezig met iets waar je zelf warm voor loopt. Dan inspireer je anderen zonder woorden.

Weegschaal

Zijn er wolken aan de relatiehemel, dan blaas je ze moeiteloos weg. Samenzijn is nu heel gezellig. Misschien maak je zelfs een nieuwe (vakantie)vriend(in) voor het leven.

Schorpioen

Relaties komen nu super uit de verf. Je begrijpt en wordt begrepen. Kom wel voor jezelf op, je bent geen deurmat. Met wat geduldige uitleg hoeft de ander geen gedachten te kunnen lezen.

Boogschutter

Werk je in de creatieve sfeer? Waarschijnlijk komt er niets uit je handen. Wel worden zaadjes gezaaid want je (dag)droomt erop los. Neem vrij en geniet van jezelf en anderen.

Steenbok

De Pippi-instelling kan langs zeilen: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Zelfvertrouwen is mooi, maar word niet arrogant. Alles waar ‘te’ voor staat…

Waterman

Kunstigs trekt. Misschien maak je zelf iets moois, of koop je het. Ook mooie mensen vangen je aandacht. Inderdaad: het is terrasjesweer. Dof je lekker op, jij mag ook gezien worden.

Vissen

De kaart geeft jou een vleugje nuchterheid die je prima staat. Doe er vandaag je voordeel mee door aan je relatie met een (of jouw eigen) man te werken. Aaitjes over de bol komen nu super aan.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden