Tarot Beeld Libelle
TarotBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 10 mei: “Leeuw, ga in de liefde af op daden en niet op woorden”

De tarotkaart die voor maandag 10 mei is getrokken is ‘Ridder van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: volharding en uithoudingsvermogen. Het zien van kansen en het bereiken van duurzame doelen. Liefde: betrouwbaarheid en veiligheid. Voor singles betekent deze ridder de kans op het krijgen van een vaste relatie. Werk: hard werken, betrouwbaarheid en inzicht krijgen.

Ram

Ontbijt maar goed, want omgang met anderen vergt energie. Op het werk zit je meteen dik in een klus. Iets afmaken of bespreken wat eerder niet lukte gaat vandaag vlot, je hebt goede moed.

Stier

Kijk even terug op de afgelopen dagen en weken. Wat ging goed, wat kan beter? Je kunt nu heel volwassen reageren op iets waarvan je eerder boos stampvoette. Focus op verbeteringen.

Tweelingen

Wat is het beste – voor jou? Neem jezelf als uitgangspunt, niet door te denken maar door te voelen. Ga tussen de bedrijven door steeds even zitten en check: hoe voelt je lijf?

Kreeft

Thuis of op de werkvloer: losse eindjes krijgen stevige knopen. Prima dag voor overleg, je geeft advies waar iemand verder mee kan. Perfectie kan een struikelblok zijn. Ga voor ‘goed genoeg’.

Leeuw

De sfeer in jouw groep, team of je gezin is superbelangrijk. Je loopt het vuur voor ze uit de sloffen. Ga in de liefde af op daden en niet op woorden. Iemand wil dicht bij je zijn. Wil jij ook?

Maagd

Iemand geeft je feedback waar je verder mee kunt. Wil je de leiding of actie ondernemen, dan gaat dat nu gemakkelijk. Ook nieuwe gewoontes schieten wortel. Zet social media vaker uit.

Weegschaal

Je hoofd is als een wolkeloze hemel. Maak er maximaal gebruik van door iets af te handelen, of dat gesprek te voeren waar je tegenop zag. Vooral met vrouwen zijn er good vibes.

Schorpioen

Hoe sta je gevoelsmatig tegenover die collega, vriend of manager? De sfeer van vandaag zet de toon. Vergeef iemand die over je grens stapte. Maak eerder duidelijk wat je wel en niet wilt.

Boogschutter

Wat wordt je strategie de komende tijd? Ga er vanavond lui voor liggen. Druppel je favoriete geurolie in de diffuser of brandt wierook voor de juist inspiratie. Erbij in slaap vallen mag.

Steenbok

Je wentelt je vandaag in uitdagingen en speelt probleemoplosser. Loopt het thuis niet lekker? Geen paniek. Neem vanavond het initiatief voor een intiem onderonsje – één op één.

Waterman

Tikkie emotioneel? Las een stille dag in en struin solo in de frisse lucht. Vermijd afleiding en geef het gebied rondom je hart en navel aandacht. Je wensen komen nu duidelijk naar voren.

Vissen

Je tolerantiefactor staat op tien, je klikt vandaag extreem goed met kinderen en (huis)dieren. Zwijg op het werk niet over dingen die gezegd moeten worden, je woorden hebben schwung.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden