De tarotkaart van 17 april Beeld Libelle
De tarotkaart van 17 aprilBeeld Libelle

De tarotkaart van 10 november: Stier, je mag best verdrietig zijn als het even niet lukt

De tarotkaart voor woensdag 10 november is de ‘Vijf van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Voel de emoties, die je af en toe overspoelen. Ze vragen alleen maar of ze nog een keer door jou ‘gezien’ mogen worden, zodat je al het oude verdriet voor eens en voor altijd los kan laten. Vergeef jezelf en anderen. Het verleden mag nu van je afglijden. Geef de bekers terug aan het verleden. Be born again.

Ram

Soms moet je recht vooruit op iets afstormen om te zien dat het lang niet zo eng is als jij dacht. Angst is een schaduw gevecht. Je moet gewoon het licht aandoen om te zien wat er echt is.

Stier

Je mag best verdrietig zijn als het even niet lukt. Maar trek er op een gegeven moment een streep onder. Rancune is slecht voor je gezondheid en je verandert er ook het verleden niet mee.

Tweelingen

Volgende keer als je iets tekent, zorg dan dat je ook de kleine lettertjes leest. We maken allemaal wel eens een overhaaste beslissing, maar het is wel de bedoeling dat je ervan leert. Lees de kleine lettertjes.

Kreeft

Treuren is een gezonde fase, want dat betekent dat je het dan ook echt achter je kan laten. Kijk waar jij je roze bril op wilt houden. Zet hem vandaag even af en kijk naar wat er nog gevoeld mag worden.

Leeuw

Als je zelf lange tenen hebt, kun je het een ander niet kwalijk nemen als ze er per ongeluk op gaan staan. Niet iedereen ziet dat je best gevoelig en kwetsbaar bent. Wees extra lief voor jezelf.

Maagd

Emoties laten zich over het algemeen niet in een schema proppen. Als jij het eng vindt om die donkere kamer van het verleden binnen te gaan, vraag dan aan een dappere vriendin of ze met je meegaat.

Weegschaal

Jij hebt zo’n groot hart dat je het soms ook als excuus gebruikt om een ander niet op z’n fouten te wijzen. Maar je mag best hardop zeggen wanneer iemand je kwetst met z’n onzorgvuldige gedrag. Doen!

Schorpioen

Oké, het zitten ‘sippen’ heeft nu lang genoeg geduurd. Trek de gordijnen open, trek je mooiste jurk aan en haal die dure schoenen uit de kast. Soms moet je geluk afdwingen. Vandaag wordt jouw dag.

Boogschutter

Sorry zeggen is niet altijd even makkelijk. Maar wie heeft er nou altijd gelijk? Precies. Het is dapper om je ongelijk toe te geven. Het maakt je menselijk en benaderbaar. Geef jezelf die makkelijke oplossing.

Steenbok

Na een ingewikkelde kwestie, ben je klaar voor een nieuw avontuur. Vanuit je hart leven is spannend en opwindend. Je zit dan meteen op een hele andere golflengte en inspireert iedereen om je heen.

Waterman

Heb jij misschien nog wat huiswerk te doen? Kijk je alleen naar wat er niet is, in plaats van alles wat je tot nu toe al hebt bereikt. Wees realistisch en pas je strategie aan, anders krijg je windeieren.

Vissen

Je voelt en ervaart van alles. Een boodschap uit het verleden brengt iets aan het licht. Jij dacht dat je iets had verloren, maar er komt juist een leuke verrassing aan. Alles wat zacht is, kan nu tot bloei komen.

Astro-fanaat en tarot juf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden