null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 11 juni: “Tweelingen, je hebt je mening en verdedigt die te vuur en te zwaard”

De tarotkaart die voor vrijdag 11 juni is getrokken is ‘Schildknaap van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: spannend voorstel of kans waarvan men enthousiast wordt. Met veel plezier groeien in kennis en ervaring. Moedig de sleur doorbreken. Liefde: samen op avontuur gaan of een opwindende (nieuwe) relatie verkennen. Werk: uitdagende opdrachten, kans op promotie.

Ram

Wat wil je gezin of team? En wat wil jij? Mooi om te kijken naar de uiteenlopende wensen. Je brengt ze vandaag snel op één lijn. Ja-neevragen en een duidelijke taakverdeling helpen enorm.

Stier

Dacht je iets verwerkt te hebben, komt het wéér langs. Verken de uithoeken van je gevoelsleven eens. Waar knelt er nog iets? Je bent nu heel doortastend en breekt muurtjes af.

Tweelingen

Je hebt je mening en verdedigt die te vuur en te zwaard. Ziet die ander het anders? Sta erbij stil dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Dan hangt persoonlijke groei in de lucht.

Kreeft

Druk op de ketel! Je wilt iets zeggen, doen of laten. Hinderen anderen je erbij, dan kook je van binnen. Zet het ventiel open voordat je ontploft. Je merkt dat anderen ongeveer hetzelfde willen.

Leeuw

Normaal niet zo van het navelstaren? Vandaag wel! Je eigen geest verkennen en verruimen leert je hoe je overkomt op anderen. De band met je geliefde(n) kan erdoor versterkt worden.

Maagd

Je bent je bewust van je gevoeligheden. Je merkt: ben je minder hard voor jezelf, dan zullen anderen je ook ‘zachter’ benaderen. Kwetsbaar durven zijn is jouw nieuwe normaal.

Weegschaal

Iets uitleggen, opheldering vragen, een (specialistische) mening inwinnen: het staat in je agenda. Gooi al die woorden in je mentale blender en voilà: jouw persoonlijke sapje is klaar.

Schorpioen

Kun je jezelf en al je meningen en adviezen op een laag pitje laten sudderen? Kun je andermans soepje net zo lekker vinden als dat van jezelf? Ja? Dan geeft dat veel voldoening.

Boogschutter

Een bijrol vind je niet interessant, jij gaat liever voor de hoofdrol. Toch moet je je even schikken. Dienstbaarheid klopt aan je deur. Een ander helpen of plezieren brengt jou ook die Oscar.

Steenbok

Had je zo goed gepland, loopt toch alles anders. Je kunt niet anders dan flexibel zijn vandaag. Verzet is nutteloos. Buig maar mee, dat opent je brein voor leuks uit onverwachte hoek.

Waterman

Werk je in de verkoop? Dan breng je je product of dienst vandaag heel overtuigend aan de man/vrouw. In persoonlijke sfeer is het oppassen geblazen met stellige woorden. Kies ze met zorg.

Vissen

De vakantiesfeer zit er al goed in. Luilekkerland lonkt. Moet je iets voor elkaar krijgen, verzamel dan al je moed en geef tegengas. Jouw afwijkende mening kan het verschil maken.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden