null Beeld

De tarotkaart van 11 november: alles loopt volgens plan, Schorpioen

De tarotkaart die voor woensdag 11 november is getrokken, is de De Magiër’. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor zelfbewustzijn en slim handelen. Problemen worden overwonnen en uitdagingen eindigen succesvol. In de liefde heerst krachtige aantrekkingskracht; je voelt je één met elkaar. In werksituaties neem je initiatief, komt hogerop en brengt moeilijks tot een goed einde.

Ram:

Heeft iemand je gekwetst? Vandaag kun je heel oprecht naar jezelf kijken en zien of je kritiek terecht vindt – of niet. En wees eerlijk! Doe daarna iets wat je zelfvertrouwen oppept.

Stier:

Probeer je leven vandaag eens op z’n kop te houden – en te schudden. Wat valt op? Wat wil je anders doen? Maak je partner duidelijk dat je sámen door een deur wilt. Jouw aandeel telt ook.

Tweelingen:

Liever breng je de dag niet solo door. Moet je moeite doen voor contact, dan is dat vandaag teveel gevraagd. Contact met vrouwen brengt vandaag wel goeds. Je luisterend oor is groot.

Kreeft:

Laat je door een vaag gevoel van eenzaamheid vandaag niet van de kaart brengen. Je legt de lat hoog vandaag, niet alleen voor jezelf, ook voor je geliefde(n). Kijk eerlijk naar wat echt nodig is.

Leeuw:

Ook al ben je niet in therapie, het spreekwoord ‘Ken jezelf’ krijgt vandaag een extra dimensie. Door contact met vrouwen ervaar je je werkelijke gevoelens voor iets of iemand.

Maagd:

Een goede dag om energie te steken in mensen en dingen die je blij en gelukkig maken. Geef wat vaker complimenten. Uit jouw mond nemen mensen die graag aan.

Weegschaal:

Vandaag is ‘snel’ jouw middle name. Hard rijden of fietsen, een snel praatje of nog even vlug die boodschap. Geen dag voor ongelukken, maar wees toch voorzichtig. Vooral met woorden.

Schorpioen:

Alles verloopt volgens plan. Is het werk gedaan, zoek dan eens iemand op met wie het contact normaal stroever verloopt. Grote kans dat je woorden smeerolie zijn voor beters.

Boogschutter:

Als er een teken is die crisis-restricties oervervelend vindt, dan ben jij het. Ga ergens heen waar je iets leert, dat damt je irritatie enigszins in. Net als buiten zijn en/of sporten.

Steenbok:

Een heel prettige dag waarop je je met iedereen goed verstaat. Vooral liefdesrelaties bloeien. Je kunt je partner nu niet boos maken. Maak er gebruik van en doe dat voorstel opnieuw.

Waterman:

Op een zwembandje in het zwembad dobberen met de warme zon op je bol. Je verlangt er waarschijnlijk hevig naar vandaag. De sauna’s zijn open. Ogen dicht en je waant je in de tropen.

Vissen:

Gevoelig voor de noden van anderen maak je het iedereen graag naar de zin vandaag. Vanavond wil je vooral met rust gelaten worden, lekker wegdromen in je eigen omgeving.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden