null Beeld

De tarotkaart van 12 april: “Lieve Leeuw, de liefde kan vandaag enorm opbloeien”

De tarotkaart die voor maandag 12 april is getrokken is 'Koningin van Zwaarden'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze tarotkaart staat voor: vrijheid, onafhankelijkheid en verstandig handelen. Veel ideeën, dingen snel begrijpen en zichzelf niet verliezen. Liefde: enige afstand bewaren om tot een helder inzicht te komen. Men streeft naar gelijkwaardigheid. Werk: handig, vlot en gericht op eigen taken.

Ram

Je bent meer een Lam dan een Ram. Met de nieuwe maan voel je anderen goed aan. Vooral kinderen genieten van je aandacht. Samen darren in de wei levert hartverwarmende momenten op.

Stier

Gebeuren er rare of onverwachte dingen? Reageer je als een vreemde? Lijken emoties op een snelle attractie uit Walibi? Geef de maan maar de schuld. Ga vooral niet in op ‘snel rijk’ praktijken.

Tweelingen

De logische modus overheerst, je legt jezelf onder de microscoop. Denk eraan dat sommige zaken zich niet laten regisseren, laat ruimte voor spontane acties en werkzaamheden.

Kreeft

Duidelijkheid is nu niet je ding, jouw woorden klinken als Chacatongo Mixtec. Huh? Juist ja. Richt je liever op dingen dan op mensen. Een (nieuwe) computer of tablet kopen heeft je interesse.

Leeuw

Het gaat vandaag om kleine gestes, niet om grote gebaren. De liefde kan enorm opbloeien, vooral omdat je (potentiële) partner nu erg op je gericht is. Hij/zij ziet hoe speciaal je bent.

Maagd

Je analytische gaven worden ge-highlight door de maan en waarschijnlijk ben je tot laat vanavond bezig met leren, lezen of luisteren. Vermoeiend? Jij krijgt er juist een kick van!

Weegschaal

Geld verdienen staat hoog op je prio-lijstje. Niet zozeer om het geld op zich, maar omdat je heel toekomstgericht denkt vandaag. Kan ik dat huis/die auto/die reis betalen? Wees creatief.

Schorpioen

Niets ontgaat jou vandaag als het gaat om de onderstroom van emoties en gevoelens, van jezelf en je omgeving. Leg anderen niet uit hoe speciaal dat is, laat het ze zelf ontdekken.

Boogschutter

Als regisseur van je eigen leven bepaal jij wie er in jouw blockbuster meespeelt en in welke rol. Check in wiens film jij de hoofdrol speelt. Bescheidenheid levert Oscars op.

Steenbok

Je hanteert een fijne bijl voor het doorhakken van knopen vandaag. Chop er lekker op los, maar ga niet alleen af op wat je brein zegt. Luister ook naar dat minder schelle stemmetje.

Waterman

Langzaamaan, dan breekt het lijntje met de nieuwe maan vandaag niet. Vooral in contact met anderen vat je nu veel persoonlijk op. Zoek kleine dingen waarmee je jezelf blij kunt maken.

Vissen

Focus nu en pluk er later vruchten van. Je kunt je vandaag goed concentreren, dus pak aan wat je moet aanpakken – en zet die stap extra. Ook je partner is het middelpunt van jouw aandacht.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden