De tarotkaart van 27 mei:
De tarotkaart van 27 mei: "Lieve Boogschutter, vandaag hervind je de balans"Beeld Libelle

De tarotkaart van 12 augustus: “Maagd, zelfstandig genomen beslissingen pakken goed uit”

De tarotkaart die voor woensdag 12 augustus is getrokken is ‘Koningin van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: fijngevoeligheid en inlevingsvermogen. Gevoelens onder woorden brengen is lastig, maar de sfeer is ondersteunend. Genezende krachten helpen je verder. Liefde: overgave, in elkaar opgaan en steunen. Werk: een afwachtende houding. Je kunt werk maken van mediamieke gaven.

Ram

Vat ‘nare’ opmerkingen of kritiek niet persoonlijk op. Kijk of er iets in zit – en of je ervan kunt leren. Samen is het codewoord van vandaag. Je bent ondernemend en stelt veel vragen.

Stier

Je hebt niet veel aanwijzingen nodig om te presteren. Communicatie gaat als vanzelf, je zegt wat je denkt. Sta ook stil bij hoe je tegen jezelf praat, en zorg dat het positief is.

Tweelingen

Familiezaken gaan voor alles vandaag. Je regelt, zorgt, adviseert en bent de spil waar het om draait. Plak af en toe een pleister op je lippen, ook anderen hebben iets nuttigs te zeggen.

Kreeft

Praten, delen en van elkaar leren. Ga je vandaag op cursus of doe je iets in groepsverband, dan heb je een fijne tijd. Neem wel de nodige pauzes, de informatiestroom is groot.

Leeuw

Financieel en zakelijk krijg je alles prima op de rit. In de liefde moet er afgestemd worden. Praat niet om je mening door te drukken, maar alleen als je iets positiefs toevoegt.

Maagd

Zelfstandig genomen beslissingen pakken goed uit. Zelfvertrouwen groeit. Gebruik de kracht van woorden om iets of iemand aan te trekken in je leven. Het geschreven woord scoort.

Weegschaal

Lekker in je eigen bubbel? Rust uit en orden je gedachten. Gaan dingen niet zoals je ze had gedroomd, draai het plaatje dan 180 graden om. Wat is het voordeel van deze situatie?

Schorpioen

Geschreven discussies kunnen uit de hand lopen. Reageer niet op social media. Je aandacht richten op je partner en/of familie geeft dat warme thuis-gevoel. Je wordt gekoesterd.

Boogschutter

Aandacht gaat uit naar verantwoordelijkheden en werk. Kun je de leiding nemen, dan geniet je. Vooral als er een speciaal project op je wacht. Geliefde(n) verwen je met complimenten.

Steenbok

Je bent troubleshooter vandaag. Alles wat scheef is, brei je recht. Aanwijzingen en vragen rollen nu heel soepel je mond uit. Spreek ook uit wat je dwars zat in de liefde, dat klaart de lucht.

Waterman

Positieve feedback motiveert. Je pikt nu veel meer subtiele hints op van je omgeving dan normaal. Maak er maximaal gebruik van en speel erop in. Vooral die oudere is je dankbaar.

Vissen

Kuren en therapieën slaan aan. Er vallen kwartjes en je voelt haarfijn wat een ander bedoelt. Relaties zijn daardoor in balans. Je hart ‘weet’ dingen waar je hersens versteld van staan.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden