null Beeld

De tarotkaart van 12 december: Ram, jij ziet vandaag het beste in iedereen

De tarotkaart die voor zaterdag 12 december is getrokken, is de Zeven van Bekers. Wat betekent deze voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor illusie en de roze bril. Er is valse hoop, men houdt zichzelf voor de gek. Hoge verwachtingen leiden tot teleurstelling. In de liefde staat het voor de roes van verliefdheid. De kaart is een waarschuwing: wees nuchter. Werk: schijntransacties en onzuivere praktijken.

Ram

Wat zou het saai zijn als iedereen dezelfde mening zou hebben. Deze kaart inspireert jou om het beste in iedereen te zien, inclusief jezelf. Waak wel voor Narcissus-neigingen.

Stier

Plezier hebben staat voorop vandaag en je maakt er veel werk van. Doet iemand niet mee met je speelse bui, accepteer dat dan zonder te morren. Genieten kan ook solo.

Tweelingen

Je staat te trappelen om iemand te vertellen hoezeer je van diegene houdt. Waar het hart vol van is… Of het wederzijds is? Kijk meer naar gedrag en minder naar woorden.

Kreeft

Afgezegde afspraken, ‘nee’ terwijl je ‘ja’ verwacht, plan dat wordt afgeketst. Teleurstellend dagje? Dan helpt nog maar één ding: jezelf verwennen. Jij weet zelf het beste hoe & wat.

Leeuw

Zit er een wolf in schaapskleren in je omgeving? Ga na of je wel tijd wilt besteden aan energieslorpers. Jouw buikgevoel vertelt je wie het goed met je meent, luister ernaar.

Maagd

Muggen van olifanten onderscheiden: die taak is aan jou vandaag. Verspil geen energie aan de kleine stekebeesten, of andere zaken waaraan je toch niets kunt veranderen.

Weegschaal

Je bent vandaag geneigd om té dienstbaar te zijn. Anderen krijgen dan ruimte om hun rotklusjes op jou af te schuiven. Check dus voordat je ‘doe ik wel even’ roept eerst wat het is.

Schorpioen

Iemands verliefde gedrag kan vandaag aanstekelijk op je werken. Blijf wel bij jezelf en wees niet bang om de ander teleur te stellen. Doe het netjes, het is de toon die de muziek maakt.

Boogschutter

Jouw instelling ten opzichte van geld – en je inkomen – wordt vandaag op de proef gesteld. Je kunt zomaar besluiten om het voortaan anders aan te pakken. Maak een plan!

Steenbok

Ligt je liefdesleven aan de beademing? Een time-out kan wonderen doen. Plan iets solo vandaag. Single: stel je open voor contact door het maken van oogcontact inclusief grote glimlach.

Waterman

Je dag staat in het teken van ‘veel’. Veel eten, veel kletsen, veel contacten. Maak er positief gebruik van door dankbaarheid te uiten. Maak het vooral persoonlijk, het siert je.

Vissen

Om je hart te luchten, deel je je zorgen met anderen. Maar met wie allemaal? In verkeerde handen worden het vandaag gemakkelijk roddels. Wees extra kritisch wat je met wie deelt.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden