null Beeld

De tarotkaart van 12 januari: Vissen, je bent geneigd om jezelf te onderschatten

De tarotkaart die voor dinsdag 12 januari is getrokken, is 'Acht van Zwaarden'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Staat voor: men trekt zich terug en voelt zich buitengesloten. Men laat zich leiden door angsten en een argwanende houding. Liefde: onderdrukte gevoelens, men denkt dat de partner iets niet zal begrijpen. Werk: iets doen wat men eigenlijk niet fijn vindt. Op korte termijn oké, op lange niet.

Ram

Bulten op je voorhoofd en een zere neus? In je enthousiasme om met bepaalde dingen te starten loop je vandaag tegen muren. Houd je gedeisd. Noteer ideeën en bewaar voor later.

Stier

Je hang naar leven in de brouwerij staat haaks op de sfeer. Denk tijdens woordenwisselingen: wil ik gelijk of geluk? Kies voor dat laatste en je komt erachter dat vrede ook stimulerend kan zijn.

Tweelingen

Let erop dat je vandaag geen duw- en trekeffect teweegbrengt door iemand over te willen halen. Laat de teugels vieren. Door niet te overvragen, word je niet overgeslagen.

Kreeft

Verdwijnt iets dat je graag wilt aanpakken in de vriezer? Richt je op thuis en comfort. Ruim op, zet verse bloemen op tafel en verpak jezelf in die zachte homewear. Dat nodigt uit tot…

Leeuw

Vergis je niet in het effect dat je op je omgeving hebt. Vandaag weet jij anderen te stimuleren door niets uit te stellen. Blijf wel ademen terwijl je door buffelt. Neem ieder uur tien minuten pauze.

Maagd

Jij weet allang wat je zwakke punten zijn. Leg de focus vandaag daarom op alles waarin je sterk bent. En neem eindelijk contact op met degene die steeds weer in je gedachten opduikt.

Weegschaal

Grote kans dat de complimenten vandaag om je oren vliegen. Jij weet ook ‘lastige’ mensen uit hun schulp te lokken. Laat lichaamstaal luider spreken dan woorden.

Schorpioen

Bekijk vandaag oude fotoboeken en haal herinneringen op. Het geeft een gevoel van geborgenheid, ook als niet alles koek en ei was. Voor een vriendin heb je goede raad, spreek die uit.

Boogschutter

Jouw optimisme kan vandaag iemand uit de put trekken. Laat sarcasme liggen en kruid het geheel slechts met wat milde humor. Een klein filosofisch woordje doet ook goed.

Steenbok

Als de wereld vertraagt, kun je je er maar beter aan overgeven. Doe vandaag iets dat je positief stemt. Voor lach-garantie denk je Hugh Grant in Love Actually en dans je gek door het huis.

Waterman

Alles wat met lekker eten te maken heeft, verbetert jouw dagsfeer. Kook of bestel iets dat je nog nooit hebt gegeten. Ervoor op pad gaan, kan een leuke ontmoeting opleveren.

Vissen

Je bent geneigd om jezelf te onderschatten. Schijn je licht vandaag daarom maximaal op alles waar je goed in bent. Vraag het eens aan je dierbare(n): ‘Wat vind je zo bijzonder aan mij?’

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Tekst: Viola Robbemondt

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden