null Beeld

De tarotkaart van 12 maart: “Lieve Tweelingen, bij jou schijnt vandaag de zon”

De tarotkaart die voor vrijdag 12 maart is getrokken is 'Negen van Bekers'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze tarotkaart staat voor: genieten en plezier om het plezier hebben. Een aangename en onbezorgde tijd, men is elkaar goed gezind. Liefde: graag tijd met elkaar doorbrengen en lol maken. Werk: alles gaat goed en gemakkelijk. Er heerst grote collegialiteit. Fouten en conflicten worden luchtig aangepakt.

Ram

Wees niet bang om hulp te vragen. Het is niet zwak. Je toont je juist krachtig door van anderen te willen leren. Kijk mensen bij het ‘dankjewel’ zeggen in de ogen, je meent het tenslotte!

Stier

Eruit breken, frisse lucht snuiven, leuke mensen ontmoeten. Je bent er klaar voor en kunt zelfs een eigenschap in jezelf ontdekken die iedereen, jou niet uitgezonderd, verrast en verbaast.

Tweelingen

Omdat je ontspannen bent, ontgaat je niet veel. Die geïnteresseerde blik van die leukerd, het nieuwe kapsel van je buuf, dat koopje op Marktplaats. Bij jou schijnt vandaag de zon.

Kreeft

Een creatieve uitbarsting gebruik je vandaag in je voordeel. Tenminste: als je ‘m deelt. Houd je dus niet in en bespreek je ideeën, liefst tussen neus en lippen door, met mensen die je waardeert.

Leeuw

Houd je je mening soms voor je, vandaag uit je je wensen klip en klaar. Een mooie tijd voor relaties, je herontdekt waarschijnlijk het spelelement – met een knipoog. Partijtje strippoker?

Maagd

Op elkaar kunnen bouwen is belangrijk voor je gevoel van geluk. Het hoeven geen luchtkastelen zijn, liever een villa of anders een tiny house? Je bent met kleins tevreden vandaag.

Weegschaal

Klopt het dat je tegenwoordig uitdagingen waar je voorheen tegenop keek gemakkelijker oppakt? Dat ‘lastige’ gesprek voer je vandaag met twee vingers in je neus.

Schorpioen

De katten- of hondenvacht, pasgewassen beddengoed, appeltaart die dampend uit de oven komt. Alles wat je zintuigen streelt ontspant je. Geniet ervan – en van jezelf.

Boogschutter

Je graaft je thuis in en laat je bedwelmen door het gezinsgevoel. Het kind in je wordt wakker. Grote kans dat je geneigd bent tot die impulsaankoop. Als het leeft: stel uit die muisklik.

Steenbok

Wanneer weet je dat een Steenbok verliefd is? Als geld en succes geen rol meer spelen. Best kans dat jij vandaag zevenmijls stappen neemt in je relatie(s). Je voelt je supervrouwelijk.

Waterman

Het verleden zit in je hoofd, de toekomst in je handen. Best kans dat jij vandaag de Kieswijzer uitspelt. Of zelf flyert of campagne voert. Je leert je (klein)kids: politiek is leuk!

Vissen

Schrijf vandaag een briefje: ‘Beste maag. Je verveelt je. Je hebt geen honger. Stil zijn!’ Een glas water drinken wil helpen om die eetverslaving te pareren. Plus: afleiding. Even dansen?

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden