Tarot Beeld Libelle
TarotBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 12 mei: “Lieve Stier, laat je gedachten overdrijven als wolken”

De tarotkaart die voor woensdag 12 mei is getrokken is ‘de Kracht’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: innerlijke harmonie, scheppingskracht, spontaniteit en passie. Men leert ze op een goede manier inzetten en gebruiken. Liefde: hartstochtelijke momenten zijn een bron van kracht. Conflicten als katalysator. Werk: grote motivatie en ondernemingslust. Men zet zich maximaal in.

Ram

Positieve feedback komt je kant op. Het is de brandstof om (nog) gemotiveerder te werken. Je krijgt iets van je geliefde(n) gedaan als je benadrukt dat de ene hand de andere wast.

Stier

Je energie schiet alle kanten op. Jaag dat jachtige gevoel je brein uit door jezelf los te zien van je gedachten. Laat ze overdrijven als wolken aan de hemel. Doe iets huishoudelijks om te aarden.

Tweelingen

Een droom krijgt handen en voeten. Voor de nodige actie is het goed om even geen nieuwe input toe te laten. Werk alleen en gebruik een timer zodat je beter kunt focussen.

Kreeft

Plichten doen je zuchten vandaag. Veeg je agenda zo mogelijk leeg en investeer in een fysieke of emotionele opfrisser. De kapper of coach heeft je vandaag veel te bieden.

Leeuw

Houd je niet in met woorden, je danst nu zelfs om lange tenen heen. Over dansen gesproken: dat kan ook thuis. Zet alles aan kant en swing erop los. Je blije stemming werkt aanstekelijk.

Maagd

Jouw missies zijn helemaal possible vandaag. Je krijgt veel voor elkaar. Kijken met je hart in plaats van met je ogen geeft zowel jezelf als de ander vertrouwen. Men stapt sneller op je af.

Weegschaal

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg? Bracht je het nog niet in de praktijk, dan is vandaag de dag. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, besteed het nu aan jezelf.

Schorpioen

Je ziet dingen hoe ze zijn, niet zoals jij wilt dat ze zijn. Ontnuchterend? Valt mee. Het helpt je om een langer lopend conflict af te sluiten. Liefde: een beetje porren mag, pesten niet.

Boogschutter

Draak zoekt eenhoorn om van te houden. Je fantasie maakt overuren, waarschijnlijk heb je je idealen goed op een rijtje. Leg jezelf niet teveel grenzen op, maar check wel wat haalbaar is.

Steenbok

Dagelijkse routines zorgen voor een opgeruimde sfeer. Gebruik die om je to do-lijstjes op te schonen. Wees niet bang om ‘gekke’ ideeën te delen. Het doet wenkbrauwen omhoogschieten.

Waterman

Het compromis lonkt – en stoot af. Wat je geliefde(n) wil(len) valt niet samen met wat jij voor ogen hebt. Je komt nu solo het beste tot je recht. Maak een moodboard over je toekomst.

Vissen

Gedachten uitwisselen met een Maagd levert handvatten op. Je kunt de puntjes op de i zetten. Je bent je bewust van je plichten, en hoe ze vóór je werken. Eerst werken, dan plezier maken.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden