null Beeld

De tarotkaart van 12 november: de Leeuw trekt de leiderstrui aan

De tarotkaart die voor donderdag 12 november is getrokken, is de 'Acht van Pentagrammen'. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor een nieuwe taak, het begin van iets groots. De leerling begint gemotiveerd te werken. In de liefde staat het voor iets prils, dat moet opbloeien. Of een nieuwe fase in de relatie; denk aan samenwonen, trouwen of een kind krijgen. Op het werk: nieuwe uitdagingen waar zin in bestaat.

Ram:

Misschien moet je je vandaag inlezen in nieuwe materie, of gebruiksaanwijzingen doorploegen? Een prima dag om dat thuis – in alle rust – te doen. Zie meerdere mogelijkheden.

Stier:

Heb je ‘ja’ gezegd tegen een taak waarvan je nog niets afweet? Om geen modderfiguur te slaan, vraag je een ervaringsdeskundige om raad. Stel vragen, en maak lijstjes.

Tweelingen:

Voel je je onaantrekkelijk, of onhandig in contacten? Kijk vandaag eens in de spiegel en lach. Steek energie in uiterlijke verzorging en trek weer eens iets roods aan. Dat voelt krachtig.

Kreeft:

Zegt iemand iets dat je raakt vandaag? Leg dan de relatie met diegene eens onder de loep. Best mogelijk dat het om een (voor jou) speciaal persoon gaat, die je beter wilt leren kennen.

Leeuw:

Je trekt de leiderstrui aan vandaag: volg mij! Weet je zeker dat je genoeg overzicht hebt voor deze situatie? Best kans dat je je standpunt moet verdedigen, dus wees voorbereid op vragen.

Maagd:

Geen dag om duimen te draaien: kom in actie. Vooral op het terrein van liefde en werk valt er nog wat te winnen. Je bescheiden, realistische opmerkingen worden bewonderd.

Weegschaal:

Omdat je stemmingen zo helder aanvoelt vandaag, kan nauw samenwerken je schichtig maken. Blijf de piekermodus voor en bouw korte meditaties in. Het toilet is er prima voor.

Schorpioen:

Ga je ervan uit dat plannen lukken, dan trek je geluk aan vandaag. Geef je handen extra aandacht. Misschien doe je aan reiki of quantum touch? Behandelingen werken top vandaag.

Boogschutter:

Een beetje flirten is niet meer genoeg voor je, jij wilt iemand helemaal inpalmen vandaag. Heb je geen partner, geniet dan van die oer-gevoelens en richt je pijlen nauwkeurig!

Steenbok:

Degene van wie je houdt in de ogen kijken, werkt vandaag heel krachtig. Je brengt zonder woorden over wat er allemaal door je heen gaat. Zowel het mooie als het lelijke mag gezien worden.

Waterman:

Concurrerende neigingen nemen je in beslag vandaag. Op het werk stimuleert het anderen. In de liefde kan het jaloezie opwekken. Kleine, verlegen gebaren brengen meer.

Vissen:

Beseffen dat oud zeer je niet meer raakt, brengt een heel mooi, opgeruimd gevoel vandaag. De weg ligt vrij! Is dit eindelijk het keerpunt waarop je wachtte? De sterren zeggen ‘ja’!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden