null Beeld

De tarotkaart van 13 april: “Lieve Kreeft, formuleer zelf ook eens een hulpvraag”

De tarotkaart die voor dinsdag 13 april is getrokken is ‘Zes van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Julie Smits

Deze tarotkaart staat voor: hulpvaardigheid en tolerantie. Balans tussen geven en krijgen. Men krijgt of geeft hulp. Liefde: men staat voor elkaar klaar als het gaat om raad en daad. Men stimuleert elkaars groei en gunt elkaar het beste. Werk: plannen krijgen steun, er is promotie en men kan iets waarmaken.

Ram

Hulp geven bestaat vandaag uit aanmoediging. Laat anderen zelf met oplossingen komen en klussen zelf opknappen. Stel veel ‘hoe?’ en ‘waarom?’ vragen. Trots en voldoening komen van binnenuit.

Stier

Een krachtige ‘ja’ komt als je vraagt om dat weekendje weg. Boek het maar alvast, dan sleurt de voorpret je door die (werk)dip heen. Vraag je collega om in te vallen en spijbel een paar uur.

Tweelingen

Je gaat zo op in verhalen – boeken, films, roddels – dat je waarschijnlijk niet merkt dat je partner dringend Tender Love and Care (TLC) nodig heeft. Huur een tandem en maak een ritje richting zonsondergang.

Kreeft

Laat collega’s en dierbaren maar een nummertje trekken. Iedereen wil wat van je. Eigen schuld, moet je maar niet altijd klaar staan met raad en daad. Formuleer zelf ook eens een hulpvraag.

Leeuw

Gemakkelijke wegen laat je links liggen. Je slaat rechtsaf met indringende vragen en bent veeleisend over antwoorden. 007 is er niets bij, laat oude Bond-films of de serie Suits je inspireren.

Maagd

Maak wat ruimte voor socials in je agenda. Al is het maar een etentje bij een vriend(in), bijpraten geeft het brede perspectief. Als een adelaar kijken, zorgt voor piekervrije nachten.

Weegschaal

Een vriend(in) of collega heeft liefdesadvies nodig. Zeg wat je denkt, maar houd in je achterhoofd dat iedere raad eigenlijk op jezelf slaat. Vooral je luisterende oor doet ’t goed.

Schorpioen

Je mening ligt op het puntje van je tong. Petje af als je die vandaag binnen weet te houden. De mooiste momenten krijg je nu gratis, hoef je niets voor te doen of laten.

Boogschutter

Je bent een gewilde gast en kraakt zowel zakelijk als privé vrolijke noten. Waarom fronsrimpels als je ook lachrimpels kunt krijgen? Krijg je toch commentaar? Wimpel het weg.

Steenbok

Een flinke vleug opportunisme teistert je. Pareer die door iets te doen waar je niets aan verdient. Een Moeder Teresa worden hoeft niet, maar de Wolf of Wall Street wil je evenmin zijn.

Waterman

Heb je het gevoel dat het NU moet gebeuren? De recente nieuwe maan heeft voor jou een haastig staartje. Stel prioriteiten en doe een ding volledig, in plaats van veel dingen half.

Vissen

Do It Yourself (DIY) is niet alleen leuk tijdverdrijf, het bespaart je ook de nodige euro’s. Check dus eens YouTube voor dat ‘knip je eigen coupe’-filmpje. Want jij bent toch niet bang om op te vallen?

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden