null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 13 juli: “Lieve Maagd, onderhuids borrelt de passie...”

De tarotkaart die voor dinsdag 13 juli is getrokken is ‘Twee van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een liefdevolle ontmoeting op gevoelsniveau. Een weerzien of gelukkig contact met een nieuwe of bestaande relatie. Je gaat ook liefdevol met jezelf om. Liefde: verliefdheid, beminnen en/of verzoening. Werk: hartelijke sfeer, begrip en medewerking. Ook bij sollicitaties.

Ram

Twistgesprekken met je partner over geld en hoe dat te besteden? Of over lenen (hypotheek) of uitlenen? Doe er niet moeilijk over en geef de ander wat jij zelf ook graag zou willen.

Stier

Hoe je het aan een ander geeft, is je waarschijnlijk duidelijk. Maar hoe geef je jezelf liefde en aandacht? Door niet te oordelen over wat je denkt en voelt verbetert je stemming onmiddellijk.

Tweelingen

Zelfs in de liefde sta je nu stevig met beide benen op de grond. Blijf waken voor te hoge verwachtingen, vooral die over jezelf. Onthoud: je bent niet perfect en dat hoeft ook niet.

Kreeft

Best kans dat je zin hebt om te zoenen en knuffelen, gewoon omdat het kan. Avontuurlijk en blij; perk de ander nu niet in. Neem zelf ook alle vrijheid om te doen en laten.

Leeuw

Vat niet iedere knuffel op als een flirtsignaal. Eén arm om je nek en dat klopje op je rug betekent: we zijn vrienden, niet meer. Geef jezelf de complimenten die je zo graag hoort.

Maagd

Je lijkt cool, maar onderhuids borrelt de passie. Projecteer je verlangens niet op anderen – tenzij ze dezelfde hebben. Richt je in plaats daarvan op iets creatiefs om je gevoelens te laten spreken.

Weegschaal

Vandaag durf je uit je comfortzone te stappen en de leiding te nemen. Valt knopen doorhakken je zwaar? Luister dan meer naar je hart, want dat klopt. Jij en je lief zijn eensgezind.

Schorpioen

Je staat in de schijnwerpers en dat lokt reacties uit. Ligt feedback je zwaar op de maag? Bedenk van wie het komt, kauw er wat langer op en slik alleen door wat je aanspreekt.

Boogschutter

Ondanks de kaart kunnen relaties in zwaar weer komen. Het onverwachte regeert. Richt je pijlen op alles wat je een gevoel van rust brengt. Laat anderen hun ding doen, jij het jouwe.

Steenbok

Op vakantie gaan, een feestje geven of bezoeken, bijpraten in je favoriete café. Prima dag om je gevoel van tevredenheid en saamhorigheid op anderen over te brengen. Je voelt dat je leeft.

Waterman

Je verlangt naar verrassingen, de sleur kan je baldadig maken. Je bent nu geneigd om verliefd te worden op iemand die (schijnbaar) totaal niet bij je past. Opwindend, maar weinig stabiel.

Vissen

Reageer je narrig, boos of fel op een gebeurtenis of uitspraak? Zoek eens uit hoe je erin zit. Wat zit erachter? Best kans dat je emotionele emmertje te vol zit. Kieper hem vooral om.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden