null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 13 juni: “Weegschaal, ruzie over geld kan je levenshouding erg beïnvloeden”

De tarotkaart die voor zondag 13 juni is getrokken is ‘Acht van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: het begin van iets nieuws. Men is zeer gemotiveerd en heeft zin om vaardigheden en taken te ontwikkelen. Liefde: een (nieuwe) relatie met goede toekomstmogelijkheden en veel plezier. Werk: een nieuwe functie of taak. Men is nieuwsgierig en aanvaard de uitdaging.

Ram

Een spekkie-naar-je-bekkie dag! Spontane acties, eerste stappen, direct en eerlijk. Het wordt gewaardeerd. Bedenk eens waar wil je een frisse start wilt maken en concentreer je daarop.

Stier

Gezellig doen zit er even niet in. Je bent waarschijnlijk graag met jezelf en op jezelf. Loopt er iets niet naar je zin? Vermijd dan de schuldvraag. Niemand is schuldig. Ook jij niet. Een dutje helpt.

Tweelingen

Littekens uit het verleden lijken geheeld. Je hebt weer schik in veel dingen. Op feestjes ben je een geestige gast. Luisteren naar een ouder en/of wijzer type brengt nog meer zelfinzicht.

Kreeft

De kaart daagt je uit: luister ik naar de ratio of naar mijn gevoel? Dat laatste trekt, maar laat je hoofd ook een woordje meespreken. Persoonlijk initiatief is de kip die gouden eieren legt.

Leeuw

De blik naar binnen: het is nog nieuw voor je. Toch boeit het. Je ontdekt kanten in jezelf die je nog niet kende, of die ondergesneeuwd raakten. Roestige overtuigingen gaan overboord. Ahoy!

Maagd

Loopt wat je zegt en wat je doet synchroon? Anderen kunnen je beter volgen als dat het geval is. Experimenteer met lichaamstaal. Een coachingsessie met paarden geeft veel inzichten.

Weegschaal

Ruzie over geld kan je levenshouding erg beïnvloeden. Luxe is leuk, maar je merkt dat je veel minder nodig hebt dan je dacht. Zet al je uitgaven eens op een rijtje en schrap er een paar.

Schorpioen

Nieuwe collega’s, vrienden, kennissen, geliefden. Relaties houden je een spiegel voor. Het is soms pijnlijk, maar je leert snel. Ook andere landen en culturen verkennen versnellen inzicht.

Boogschutter

Heeft de lockdown je reislust soms getemperd? Of speelt die nieuwe geliefde een rol? Thuisblijven is het nieuwe uitgaan. Reizen doe je wel in je geest, vervlogen tijden herleven.

Steenbok

Altijd met een advies, mening of eigen verhaal klaar staan werkt averechts. Wie kan jou beter leren luisteren? Zoek die persoon op. Een dag passief en in stilte doorbrengen is ook heilzaam.

Waterman

De teugels mogen vieren, doe lekker waar je zin in hebt. Vermijd competitie, vooral met je geliefde. Wil diegene iets anders ondernemen? Geef alle ruimte. Dan krijg je die vrijheid zelf ook.

Vissen

Veeg meningsverschillen niet onder de mat, anders wordt de sfeer ook mat. Ben je ontevreden over je uiterlijk? Leg dan het accent op alles wat je wel bevalt. Dat is best veel.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden