null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart 13 mei

De tarotkaart van 13 mei: Ram, vandaag is een ideale dag om dankbaar te zijn voor alles wat je hebt in het leven

De tarotkaart die voor 13 mei is getrokken, is ‘Bekers Aas’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Vandaag zit je boordevol liefde. Je bent net een lopende Valentijnskaart. Hoe gelukkig kun je zijn. Let erop dat je er bewust van geniet en niet meteen weer rest van de wereld gaat redden. Dit is jouw blessing.

RAM

Vandaag is een ideale dag om dankbaar te zijn voor alles wat je hebt in het leven: je gezondheid, familie, mooie huis en lieve vrienden. En kijk met deze liefdevolle blik optimistisch naar je mooie toekomst.

STIER

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Vandaag staan alle stoplichten op groen en lijkt het wel of iedereen jouw cheerleader wil zijn. Je hoeft het niet te analyseren. Zie het als een cadeautje van het leven.

TWEELINGEN

Je hebt alles wat je hartje begeert. En zelf je broodje kaas smaakt vandaag hemels. Hoe mooi zou het zijn als je dit de rest van de week kunt voorzetten? Zorg gewoon dat je in de flow blijft, de rest is er al.

KREEFT

Wat gebeurt er allemaal?! Ben je nou gewoon verliefd opgestaan? Wauw, hoe zalig is dat. Je kunt namelijk verliefd worden op een persoon, maar ook op een idee. Wacht af of je het morgen nog voelt.

LEEUW

Vandaag kun je een geschenk of een gouden mogelijkheid zo maar in je schoot geworpen krijgen. Soms hoef je niets te doen om iets geweldig te mogen ontvangen. Doe rustig aan, mis het vooral niet.

MAAGD

Voor een over-analytisch mens kan het best heel raar aanvoelen als je opeens over-emotioneel wakker wordt. Het enige wat je kunt doen, is meebewegen. En vandaag kun je je ook beter verplaatsen in anderen.

WEEGSCHAAL

Als je een partner hebt, kan er vandaag een extra verdieping of aantrekkingskracht tussen jullie ontstaan. Het lijkt wel of je met nieuwe ogen, opnieuw kijkt. En dat wat je ziet, vind je zalig.

SCHORPIOEN

Bekers Aas is in je eigen waterelement. Dus vandaag voel je alles nog beter aan dan normaal. Je weet van tevoren wie je gaat bellen en wat ze gaan zeggen. Anderen vinden die eigenschap best een beetje eng.

BOOGSCHUTTER

Er staat diepgaande intimiteit op je te wachten. Wie die persoon is, is misschien niet meteen helder, maar je herkent het zodra je het tegenkomt. Het kan iemand zijn op je werk of in het hondenpark.

STEENBOK

Gefeliciteerd. Je krijgt vandaag een groot geschenk, waar je emotioneel helemaal van gaat gloeien. Het kan zijn dat iemand je eindelijk de erkenning geeft, waar je al jaren naar hunkert. Het doet je hart goed!

WATERMAN

Het kan best zijn dat je tijdens een passionele vrijpartij in posities terechtkomt, die totaal nieuw voor je zijn. Je vindt het leuk om te experimenteren omdat je je helemaal veilig en gezien voelt nu.

VISSEN

Ben je al een tijdje uit de verte verliefd op iemand? Zou je die nieuwe collega graag als vriendin uitnodigen op je familie barbecue? Maak van je hart geen moordkuil en geniet van deze nieuwe sexy en fun gevoelens.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden