Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

De tarotkaart van 14 augustus: “Boogschutter, geef je grenzen aan”

De tarotkaart die voor zaterdag 14 augustus is getrokken is ‘Tien van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: er wordt veel gevraagd en je wilt/doet teveel tegelijk. Lasten drukken zwaar en het overzicht ontbreekt. Liefde: je voelt je eenzaam en gedeprimeerd. Richting ontbreekt. Carrière: stress en teveel verantwoording. Je hebt nog niet genoeg ervaring voor een bepaalde klus.

Ram

Iets wat je normaal altijd direct doet, verschuift naar je to-dolijst voor later. Let op dat uitstel geen afstel betekent. Je kunt niet iedereen pleasen. Kies voor voordeel op lange termijn.

Stier

Denk na over wat je wilt aanpassen, en doe het ook. Neem er de tijd voor, laat je niet opjagen. Reageert je omgeving gefrustreerd? Vertel dat je het begrijpt en zeg dat je er later op terugkomt.

Tweelingen

Niet de beste dag voor intimiteit. Je omgeving is niet snel tevreden. En jij ook niet! Terugschakelen is nu noodzakelijk om geen brokken te maken. Pas op de plaats, rust.

Kreeft

Je boodschap overbrengen gaat wat lastig vandaag. Laat je niet uit het veld slaan, maar dring niet aan. Parkeer negatieve opmerkingen. Schrijf ze van je af en kom er later op terug.

Leeuw

Best kans dat een klein ongeluk je dwingt om te evalueren: waar kan en wil ik tijd in steken? Wat kan op het tweede plan? Kleine aanpassingen hebben later positieve gevolgen.

Maagd

Geef jezelf de ruimte om je verlangens nader te onderzoeken. Wil je dit over een half jaar nog steeds? Creëer een escape-moment, maar blijf weg van alles wat afleidt van je eigen leven.

Weegschaal

Discussies zitten in een doodlopende straat. Word het eens over het feit dat je het niet eens wordt. Wandel richting je dromen en vermijd snelle beslissingen, vooral als het om grote uitgaven gaat.

Schorpioen

Dekentje. Bank. Pot thee. Koekjes. Dat is voor nu het beste scenario. Lontjes zijn kort. De batterij opladen is noodzakelijk. Zit je in tweestrijd? Rust uit in het oog van de storm.

Boogschutter

Beloftes die vandaag gemaakt worden, houden geen stand. Geef helder je grenzen aan: dit wil ik wel (doen) en dit lukt niet. Schrap iets tijdrovends uit je dagplanner. Dat geeft lucht.

Steenbok

Wees selectief aan wie of wat je aandacht geeft. De stroming van de rivier duwen, hoeft niet. Ga er maar vanuit dat wat moet gebeuren ook gebeurt. Mooie dag om iets op te knappen.

Waterman

Je vrijheidslievende kant wil ruimte. Laat je gelden door er duidelijk over te zijn. Binnen een relatie kan het ’t ene moment vriezen en het andere tropisch heet zijn. Go with the flow.

Vissen

Je behoefte aan me-time en tijd voor samen kan botsen. Geef niet toe aan frustraties, stel grote beslissingen uit. Confronteert iemand je? Stap opzij. Links of rechts? Kies voor het midden.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden