null Beeld

De tarotkaart van 14 januari: Steenbok, risico’s mijden is vandaag je beste strategie

De tarotkaart die voor donderdag 14 januari is getrokken, is 'Vijf van Zwaarden'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Staat voor: gemene conflicten waarbij nare kunstjes worden geflikt, veel onrust. Er is geen echte winnaar, men krijg er een nare smaak van in de mond. Liefde: machtsstrijd waarbij men elkaar diep verwond. Carrière: moeilijke, vernederende fase, of ontslag met juridische nasleep.

Ram

Klopt het dat jij energie krijgt van tegenwerking? Dan krijg je vandaag spekkie voor je bekkie. Bedwing je neiging tot terugslaan en kom met alternatieve oplossingen, dan scoor je hoog.

Stier

Je slaapkamer een verfje geven, nieuwe kussens op de bank: jij poetst onenigheid vandaag weg met kleur. Ook verbaal weet je te sussen. Geef wel op tijd je grens aan, genoeg is genoeg.

Tweelingen

Werken geeft vandaag een dubbel gevoel. Je bent je waarschijnlijk heel bewust van roddels. En ervaart misschien het boemerangeffect als je er zelf aan hebt bijgedragen.

Kreeft

Hoe je ook je best doet, met sommigen blijft het wringen. Praat erover als dat kan, maar beter is het om je daden voor je te laten spreken. Wie goed doet, goed ontmoet.

Leeuw

Wordt er vandaag een tere plek geraakt, trek je dan terug en lik je wonden. Kun je het grappige van de situatie ook zien? Maak er een verhaaltje van, dan oogst je zelfs applaus.

Maagd

Vermijd klaaggesprekken over alles wat je dwars zit, je raakt ervan in een neerwaartse spiraal. Bezin je liever op manieren om oud zeer te helen. Hint: een vriend(in) heeft helende handen.

Weegschaal

De vredestichter in je heeft een heftige taak. Zit je tussen twee vuren in, houd je hoofd koel. Maak solo een ommetje in de frisse lucht, dat maakt ruimte voor denken in oplossingen.

Schorpioen

Wéét je dat je gelijk hebt, of dénk je dat je gelijk hebt? Blijf op de bal spelen, niet op de man. Zit je tussen die ‘rock and a hard place’? Zeg dat je erover na wilt denken.

Boogschutter

Je hoort, ziet en voelt vandaag scherper dan anders. Situaties kun je nu snel doorzien en -voelen. Maak er gebruik van en ga explosieve sfeer te lijf met de beste brandblusser: de lach.

Steenbok

Risico’s mijden is vandaag je beste strategie. Een paar dagen vrij nemen ook, al moet je die niet alleen en mokkend doorbrengen. Zoek die geliefde vriend(in) van vroeger op en stort je hart uit.

Waterman

Ondanks een explosieve sfeer weet jij de juiste toonsoort te raken. Help er iemand mee. Je doet het niet door partij te kiezen maar door jouw visie op wat je hoort en ziet te geven.

Vissen

Je kunt negatiever overkomen dan je bedoeling is. Stel gesprekken waarbij je een goede indruk moet maken uit. Prima dag voor de liefde, mits je woordeloos bij iemand weg kunt kruipen.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Tekst: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden