null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 14 juli: “Lieve Vissen, waai niet met alle winden mee”

De tarotkaart die voor woensdag 14 juli is getrokken is ‘De Geliefden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Deze tarotkaart staat voor: met het hart genomen beslissingen. Een positieve keuze voor liefde waar men 100% achter staat. Liefde: een soort ‘ja-woord’ zonder achterdeuren open te houden. Werk: duidelijke keuzes maken, zonder voorbehoud. Een innerlijk volmondig ‘ja’ op werkzaamheden.

Ram

Wie ben je zonder je partner? Voel je je leeg als single? De kaart nodigt uit om voor jezelf te kiezen. Neem die sabbatical, ga naar een coach, volg die spirituele retraite. Je groeit ervan.

Stier

Vriendschap is nu belangrijk. Is de ander er ook voor jou als je steun nodig hebt? Je hoeft deuren niet dicht te gooien. En openrammen heeft geen zin. Richt je alleen op de open varianten.

Tweelingen

Niet bang zijn voor een meningsverschil maakt het verschil in je relatie. Breng je hartchakra in balans door jezelf te omringen met groen. Ga de natuur in of koop groene planten.

Kreeft

Je geliefde(n) en thuis staan bovenaan je lijstje. Je wilt iedereen gelukkig maken. Het is lekker om je ‘nodig’ te voelen. Help anderen vooral aan vleugels, zodat ze zelf kunnen gaan vliegen.

Leeuw

Ben je niet letterlijk op reis? Doe het dan via films, documentaires, boeken of organiseer een ontdekkingstocht in je eigen omgeving. Neem paden die je nooit eerder nam en je wordt verrast.

Maagd

Je principiële houding trekt iemand die dat zelf mist. Je bent een veilige haven. Kan jouw boot ook bij diegene aanmeren? Je bent nu vier handen op een buik. Ook zakelijk vind je je match.

Weegschaal

Je wilt graag samen (blijven). Bedenk heel goed of je ervan groeit, of dat de relatie je juist tegenhoudt. Single? Je windt die leukerd heel vlot om je kleine vinger. Eendagsvlieg of blijver?

Schorpioen

Uitwisseling zet de toon. Anderen inspireren je met woorden en gebaren. Je wint nu terrein met compassie. Vooral voor jezelf. Het is niet gemakkelijk om een Schorpioen te zijn!

Boogschutter

Spanning? Geef de maan maar de schuld. Andermans eigenwijsheid kan je nu enorm irriteren. Bedenk dat je zelf ook zo je buien hebt. Overwin ze met nieuwsgierigheid; stel vragen.

Steenbok

Laat je innerlijke controlfreak los. Merk je dat je er rustig van wordt? Non-verbale communicatie spreekt nu duidelijker dan woorden. Je leest tussen regels door en geeft de ander vertrouwen.

Waterman

Je talenten maken je uniek. Wie gunt jou het podium? Richt je op mensen die jou de gunfactor geven. Vanavond komt je verzorgende kant door. Creatief koken smaakt verrukkelijk.

Vissen

Je buigt mee als de bomen bij windkracht tien. Flexibel zijn is prima, maar waai niet met alle winden mee. Denk wat minder en laat je gevoel spreken. Dan komt die ja of nee duidelijker door.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden