De tarotkaart van 19 mei:
De tarotkaart van 19 mei: "Lieve Leeuw, vergeef fouten"Beeld Libelle

Tarotkaart 14 juni

De tarotkaart van 14 juni: “Lieve Steenbok, zelfvertrouwen maakt ontweerstaanbaar”

De tarotkaart die voor maandag 14 juni is getrokken is ‘De dwaas’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een‌ ‌levenslustige,‌ ‌open‌ ‌houding.‌ ‌Men‌ ‌begint‌ ‌onbevangen‌ ‌en‌ ‌vrij‌ ‌van‌ ‌vooroordelen‌ ‌aan‌ ‌iets‌ ‌nieuws.‌ ‌Kan‌ ‌wat‌ ‌rommelig‌ ‌aanvoelen.‌ ‌Liefde:‌ ‌ongecompliceerd‌ ‌samenzijn,‌ ‌soms‌ ‌is‌ ‌men‌ ‌wat‌ ‌onverantwoordelijk.‌ ‌Werk:‌ ‌een‌ ‌nieuwe‌ ‌baan‌ ‌of‌ ‌opdracht‌ ‌waaraan‌ ‌men‌ ‌nieuwsgierig‌ ‌begint.‌

Ram

Je wilt er tegenaan! Met assertiviteit krijg je veel voor elkaar. Ook in de liefde zeg je waar het op staat. De ander schrikt misschien van eerlijke woorden. Aanvaringen brengen je dichter bij elkaar.

Stier

Werken is een feestje, in de ochtend zijn er leuke gesprekken. Geef mensen de vrijheid voor een originele aanpak. Men vindt dan creatieve oplossingen voor iets dat langer dwars zat.

Tweelingen

Als je minder denkt, kun je meer dan je dacht. Het is jouw mantra vandaag. Verstand hoeft zeker niet op nul, maar geef je hersens wel pauze. Routinetaken verlopen nu gladjes.

Kreeft

Geen zin om te werken? Stel jezelf de vrije avond voor en maak er een beloning van. Als ik klaar ben, dan… maak ik een salade, neem er een wijntje bij en geniet van de ondergaande zon.

Leeuw

Grootse dromen vragen om grootse daden. Je hebt het humeur om de koe bij de hoorns te pakken. Pas op niet te veel geld te besteden, begin met kleine stapjes. Ook financieel.

Maagd

Iemand van wie je het niet verwacht, kan je ogen openen voor een nieuwe aanpak. Een idee dat in de vriezer lag, mag nu ontdooid worden. Ga door, ook als je nog niet alle details kent.

Weegschaal

Klavertje vier gevonden! Jij trekt vandaag zowel mensen als gebeurtenissen aan die je later van pas komen. Dwarrel als een vlinder door de wereld, dan herken je wie/wat voor jou is.

Schorpioen

De zon heeft een verwarmende invloed. Je kunt vandaag open praten over zinnige en onzinnige dingen. Lach vaker om jezelf, anderen zullen je erom mogen én bewonderen.

Boogschutter

Verfraaien. Het is zowel je toverwoord thuis als op het werk. Kijk eens wat er aan renovatie of vernieuwing toe is. Blijf wel praktisch: een stoel kan mooi zijn, maar zit hij ook fijn?

Steenbok

Je bent op een prettige manier aanwezig. Zelfvertrouwen maakt onweerstaanbaar. Op zoek naar een partner, dan val je zeker op. Gebonden? Je windt hem opnieuw om je vinger.

Waterman

Leven in de brouwerij! Je hoeft zelf geen avontuurlijke daden of woorden te verzinnen. Uitdagingen komen vanzelf op je pad. Wees flexibel, want je dag verloopt anders dan je dacht.

Vissen

De lieve vrede bewaren doe jij met een flinke scheut humor. Zit je tussen twee partijen in, neem ieders mening dan wel serieus. Je bent nu goed in het vinden van de gemene deler.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden