null Beeld

De tarotkaart van 15 december: Stier, check jezelf op overdrijving vandaag

De tarotkaart die voor dinsdag 15 december is getrokken, is Koning van Pentakels. Wat betekent deze voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: realiteitszin, zekerheid en het streven naar materiële zaken. Men is doelgericht en zakelijk en neemt tijd voor ontwikkeling. In de liefde is er standvastigheid en trouw. Duurzaam en zinnelijk genot. Werk: men zet ervaring in en heeft een goed instinct voor zakelijke kansen.

Ram

Je omringt je vandaag graag met allerlei moois; spullen of mensen. Leg je de nadruk op het herkennen van innerlijke schoonheid, ook die van jezelf, dan worden gesprekken vruchtbaar.

Stier

Check jezelf op overdrijving vandaag. Kan je portemonnee zoveel kerstshoppen wel aan? Wil je echt zoveel eten? Groei is leuk, maar leg de nadruk op de innerlijke groei. Mediteren helpt nu gigantisch.

Tweelingen

Idealisme is leuk, mits je er een scheut realisme aan toevoegt. Je bent geneigd om ingestorte luchtkastelen te willen herbouwen. Kijk of een ‘gewoon’ huis misschien beter bij je past.

Kreeft

Jouw neus voor koopjes – en spullen die (later) heel waardevol blijken te zijn – is scherp vandaag. Ook je sociale antennes maken overuren. Mensen komen naar je toe voor advies.

Leeuw

Wat kun je beïnvloeden, en wat gebeurt zonder dat je er vat op hebt? Het verschil tussen de twee herkennen – en je energie op je eigen invloedssfeer richten – maakt of breekt je dag.

Maagd

Venus dwingt je tot een nadere kennismaking met je gevoelens. Zegt angst ‘hallo’ en wil woede een woordje meepraten? Geef ze de ruimte, dan vertrekken die ongenode gasten het snelst.

Weegschaal

De zevende hemel heeft vandaag geen geheimen voor je. Net verliefd, helemaal weg van een aankoop of die nieuwe uitdaging? Benoem ook de nadelen, voor voetjes op de vloer.

Schorpioen

Uit het raam mijmerend smeedt je plannen voor het nieuwe jaar… Voor meer inspiratie betrek je anderen bij je gedachten. Plak geen etiketjes op mensen, dan kunnen ze je verrassen.

Boogschutter

Jij haalt het beste uit je dag door te experimenteren met lekker eten, zachte massages en badderen in warm water. Samen genieten van fysieks versterkt je relationele band(en).

Steenbok

Jupiter daagt je uit om je grenzen op te rekken en twijfels los te laten. Wat nou geen leuke baan/partner/huis voor jou? Alles is mogelijk. Het geeft een vrij en fruitig gevoel: je lééft!

Waterman

Het liefst storm je vooruit, finaal aan alle beperkende maatregelen voorbij. Onbezonnen gedrag wordt vandaag afgestraft. Doe klusjes die zijn blijven liggen, dat tempert de steekvlammen.

Vissen

Je dagelijkse bezigheden ondergaan een rondje uitmesten. Waarmee ga je dóór, wat/wie geeft een goed gevoel? Vandaag ben je nuchter genoeg voor het maken van dat wel/niet lijstje.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden