null Beeld

De tarotkaart van 15 januari: Schorpioen, ondeugend is jouw bijnaam

De tarotkaart die voor vrijdag 15 januari is getrokken, is 'De Magiër'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Staat voor: Slim, zelfbewust en actief beslissingen nemen. Iets wordt in beweging gezet en gerealiseerd. Harmonie tussen verstand en gevoel. Liefde: grote wederzijdse aantrekkingskracht. Moeilijkheden worden overwonnen. Werk: initiatief nemen en energie gericht gebruiken.

Ram

Je kunt vandaag heel prikkelbaar reageren op iets wat een dierbare doet. Leg anderen niet teveel jouw manier van doen op. Vertel liever waarom je het zo doet en vraag input.

Stier

Laat zien dat je in zoenstemming bent en je wordt zeker gekust! Je weet precies welke knoppen je in moet drukken voor het beste resultaat. Single? Aanrommelen in huis geeft verander-inspiratie.

Tweelingen

Alles wat versleten is, mag geëlimineerd worden. En dat geldt zowel voor gedachten en gedrag als voor oude spullen. Herinneringen zitten in je hart, niet in de materie.

Kreeft

Je maakt zowel op de werkvloer als thuis duidelijk dat je graag ontvangt, maar ook iets terug wilt doen. Bestrijd nieuwe problemen ook met nieuwe middelen en je hebt een topdag.

Leeuw

Wil je meer alleen of met vrienden doen, dan is nu het moment om dat aan te kaarten. Je partner toont begrip, mits je ook vertelt wat je beweegredenen zijn. Single? Je krijgt veel aandacht.

Maagd

Kleine gestes hebben vandaag een groot effect. Laat iemand voorgaan bij de kassa, geef en knipoog, stuur een appje. Je weet de juiste toon te raken. Een lot kan nu prijzen opleveren.

Weegschaal

De woorden ‘work hard’ komen wel aan bod, maar ‘play hard’ is bij jou nog te vaak zoek. Vind vandaag heel bewust een bezigheid die niet op een verplichting lijkt.

Schorpioen

Ondeugend is jouw bijnaam, je charmeert er waarschijnlijk zelfs de postbode mee. Ben je juist (te) serieus bezig, herontdek dan vooral je gevoel voor humor. Je hebt het nodig als zuurstof.

Boogschutter

Jij denkt dat hij. Hij denkt dat jij. Je lost heel wat misverstanden op door geen aannames te doen en niet voor elkaar te denken. Gesprekken voeren gaat nu heel soepel.

Steenbok

Ondanks de lock-down is samenwerken nu de manier om jezelf beter te leren kennen. Check daarbij waar je nog teveel op een papegaai lijkt, en waar je eigen mening helder door komt.

Waterman

Je legt je kaarten op tafel. Dat doet vooral innige relaties goed. Geniet van de wisselwerking, want je krijgt er (nog betere) ideeën van. Grote kans op verhuisplannen.

Vissen

Zelfs als het weekend voor de deur staat, bruis je nog van werklust. Je staat helemaal achter je doelen en voert ze uit. Dromen bewaar je voor ’s nachts. Let beter op hun betekenis.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Tekst: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden