De tarotkaart van 30 april:
De tarotkaart van 30 april: "Weegschaal, kom voor jezelf op als je meer vrijheid zoekt"Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 15 juli: “Boogschutter, pak de draad van een vriendschap op, dat maakt je blij”

De tarotkaart die voor donderdag 15 juli is getrokken is ‘Het Rad van Fortuin’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: gebeurtenissen waarop we geen vat hebben – het verkeer, het weer – doorkruisen de plannen. Iets gaat niet door. Begrip dient ontwikkeld te worden. Liefde: men voelt zich niet prettig met de huidige stand van zaken. Werk: ontevredenheid en veranderingen die het lot je opdient.

Ram

Je krijgt feedback waardoor je jezelf door andermans ogen kunt zien. Kijk vooral heel oplettend, vooral als het je niet aanstaat. Bedank de ander. En pak datgene waarmee je iets wilt positief op.

Stier

Het heden begrijp je alleen als je een duik neemt in je verleden. Heb je mensen aangetrokken die altijd maar jouw hulp nodig hebben, dan is het tijd om de aandacht meer op jezelf te richten.

Tweelingen

Overcompenseren door te hard je best (voor iemand) te doen. Of de ander juist negeren. Het brengt je geen geluk. Graaf wat dieper om de wortel van het probleem te vinden.

Kreeft

Iets kan snel opvlammen en net zo snel weer uitdoven vandaag. Die druk op de ketel maakt je waarschijnlijk wat narrig. Besteed aandacht aan jezelf en je to-do-lijstje voor de langere termijn.

Leeuw

Wil je nog wel wat je dacht dat je wilde? Plannen, relaties, dromen… Mooie dag om na te gaan of je slechts hier en daar moet bijschaven, van richting moet veranderen of iets moet weggooien.

Maagd

Waarom neem je andermans lasten op je rug? Prima dag om die rugzak terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. Het kan gepaard gaan met wat irritatie, dus houd je scherpe tong in toom.

Weegschaal

Onbalans in je relaties drijft vandaag boven. Je geeft en geeft en geeft. En wat krijg je eigenlijk terug? Misschien weet je zelf niet zo goed wat jouw hartenwensen zijn. Je krijgt bedenktijd.

Schorpioen

Toom je neiging om vanuit je heup te schieten met kritiek en commentaar. Denk liever: wat heeft de ander eraan? Is het antwoord ‘niets’, kijk dan wat je er zélf mee opschiet. Ook niets?

Boogschutter

Misverstanden en langs elkaar heen praten. Het is er een dag voor. Houd je op de achtergrond en weet: morgen gaat het beter. Pak de draad van een vriendschap op, dat maakt je blij.

Steenbok

Je voelt je het beste als je productief kunt zijn. Mensen die de kantjes eraf lopen, irriteren mateloos. Richt je blik naar binnen, in plaats van op hen. Wees tolerant voor die nare gevoelens.

Waterman

Niet slim, mooi of creatief genoeg? Slaat nergens op! De kaart, in combinatie met de sterren, brengen je angsten naar voren zodat je ze achter je kunt laten. Frustraties brengen je verder.

Vissen

Kijk de kat uit de boom. Observeren en leren vormen een uniek duo vandaag. Onderzoek vooral die negatieve, steeds terugkerende gedachten. Ruil ze in voor nieuwe en je leven verandert.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden