null Beeld

De tarotkaart van 15 maart: “Kreeft, alles bij het oude laten is geen optie meer”

De tarotkaart die voor maandag 15 maart is getrokken is 'Twee van Staven'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze tarotkaart staat voor: wel doen, niet doen, wel doen, niet doen. Er heerst twijfel, vermengd met een vleug onverschilligheid. Iets klopt niet en men schermt zich af. Liefde: geen ware betrokkenheid, de relatie loopt leeg. Singles zijn ongemotiveerd. Werk: geen betrokkenheid, de automatische piloot.

Ram

Je zult voor jezelf moeten opkomen vandaag. Let er wel op dat je andermans mening ook aanhoort en respecteert. Misschien zit er wat in? Reageer niet direct, maar kom er later op terug.

Stier

Laat je niet verleiden door iemand met een aanvalletje gemakzucht. Van ‘grote stappen snel thuis’ komt later altijd een extra factuur. Een stukje pure chocolade verbetert je concentratie.

Tweelingen

Warrige gedachten leiden tot spraakverwarringen. Jij ziet er de humor van in, maar doet die ander dat ook? Hardop denken helpt je gezin of collega’s vandaag aan begrip voor je kronkels.

Kreeft

Alles bij het oude laten is geen optie meer. Maar wat nu? Een solo bezinningdag kan je de nodige antwoorden geven. Beslissingen die je nu neemt, hebben impact op lange termijn.

Leeuw

Bellen tijdens het fietsen. Appen tijdens het autorijden. Zelfs lopend naar een podcast luisteren kan een gevaarlijke situatie veroorzaken. Be safe! Ontmoetingen zijn vandaag intens.

Maagd

De liefde houdt je bezig. Is het niet voor de lange termijn, dan ziet de ander jouw rug. Investeren doe jij al, dus neem geen genoegen met minder. Praat over je verwachtingen.

Weegschaal

Impulsief gedrag van kinderen kan valpartijen of ruzies uitlokken. Leid hun aandacht af naar iets dat ze leuk vinden. Antwoorden vind je hier en nu, niet in het verleden.

Schorpioen

Kleinigheidjes moet je vandaag echt door de vingers zien. Je geliefde(n) en collega’s zijn snel aangebrand als je op gevoelige knoppen drukt. Haal een kopje thee voor iemand. Zomaar.

Boogschutter

Het antwoord: ‘Ik weet het niet’ komt niet vaak in je vocabulaire voor. Gebruik het vandaag toch eens en laat iemand anders met oplossingen komen. De verrassing is groot!

Steenbok

Maandagdip? Tien minuten stevig doorwandelen en de depressie wordt éxpressie. Niet zozeer praten, maar doen helpt. Je weet wat er gedaan moet worden voor dat tevreden gevoel.

Waterman

Ondanks de kaart: jouw dag straalt in fluorescerende kleuren. Voor sommigen ben je iets te fel. Pleistertjes plakken is niet je ding, maar strooi geen zout in andermans wonden.

Vissen

Dagdromen houden je uit je slaap. Is er werk aan de winkel? Knijp jezelf in je arm, anders komt er weinig uit je handen. Iets waarover je al weken fantaseert, kan nu werkelijkheid worden.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle 12 de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden