Tarot Beeld Libelle
TarotBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 15 mei: “Maagd, welke dromen deel je met wie?”

De tarotkaart die voor zaterdag 15 mei is getrokken is ‘De Maan’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: de binnenwereld van dromen en verlangens. Maar ook die van angsten en onzekerheden. Dat wat je niet kunt zien, maar wel voelen. Liefde: dromerige romantiek, luchtkastelen en verlatings- en bindingsangst. Werk: onzekerheid over je baan of studie.

Ram

Levendige discussies geven je veel stof tot nadenken. Wat zijn je ambities? Al doende kom je erachter. Voelt het goed, maak er een dagelijks ritueel van. Start vandaag met vijf minuutjes.

Stier

Dat vaste contract binnenslepen, of die ring om je vinger. Vastigheid speelt. Tip: luister alleen naar ouderen met een wijze, maar ook ‘jonge’ mindset. Vertrouw vooral op je innerlijke kompas

Tweelingen

De liefde heeft jouw hoogste prioriteit. Je doet er alles voor. Singles blijven nu niet lang meer single. Schenk vooral niet teveel water bij je wijn, dan wordt het een onsmakelijk drankje.

Kreeft

Leg het onderwerp dat je zo diep raakt onder de loep. Vertel je geliefde(n) erover. Met de zonneschijn erop zijn monsters minder eng. Wees wel kieskeurig over met wie je sensibels deelt.

Leeuw

Je zit niet zonder gespreksstof. Ook stilzitten is niet je ding vandaag. Combineer de twee en verken al kletsend je directe omgeving. Vergeet niet om af en toe stil te staan en te genieten.

Maagd

Zonder dat je het zelf in de gaten hebt, ben je heel populair. Alleen zitten zou zonde zijn, dus laat de mensen die je graag om je heen hebt dat weten. Welke dromen deel je, met wie?

Weegschaal

Je partner is vandaag je klankbord. Vertellen over je kwetsbaarheden verbindt, je komt nog dichter bij elkaar. Single? Koester de relaties met iedereen die je vertrouwt.

Schorpioen

Pas op met kritische opmerkingen. Ja, alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft, voelt is waar. Maar de waarheid van de ander is dat net zo. Doe liever voorstellen: zullen we het zus-of-zo doen?

Boogschutter

Je wilt het van de daken schreeuwen: ‘Hier ben ik!’ Toegeven aan restricties maakt je boos. Buig toch mee, zo ver je kunt. En zoek uitlaatkleppen in de sport. Ook die tussen de lakens.

Steenbok

Je eigen stek, je eigen gezin, je eigen gemoedsrust. Dat trio staat in jouw schijnwerpers. Roept de buitenwereld of je buiten komt spelen? Zeg vriendelijk doch beslist ‘nee’. Het is me-time.

Waterman

De liefde betekent niets als je ze niet deelt. Zoek contact. En deel zonder verwachtingen uit die waarderende woorden, die kus, die vriendelijke geste. Warme gevoelens zijn je beloning.

Vissen

Verlang je naar meer gelijkgestemden om je heen? Tijdens het beoefenen van hobby’s maak je de mooiste contacten. Dansen, mediteren, zingen, tuinieren: doe het vooral samen!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden