null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 16 augustus: “Lieve Vissen, vandaag duik je de diepte in”

De tarotkaart die voor maandag 16 augustus is getrokken is ‘De Hogepriesteres’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: intuïtie, onbewuste kracht en vertrouwen. De waarheid die niet met denken te bereiken is. In de liefde is er diep begrip en een zielsverbinding. Singles zijn intens gelukkig met hun levensstijl. Werk: je laten leiden door de innerlijke stem, je bent geduldig en ontvankelijk.

Ram

Eén-op-één-relaties krijgen een boost. Was er ruzie? Dat wordt nu snel bijgelegd. Er ontstaan win-winsituaties. Vermijd denken over problemen. Je lost ze praktisch sneller op dan in je hoofd.

Stier

Je weet je leven nu om je behoeftes heen te organiseren. Dagelijkse routines pak je vlot op en je helpt anderen vanuit je hart. Moeilijke gesprekken oefen je beter eerst even voor de spiegel.

Tweelingen

Je krijgt waardering en je gloeit ervan als een lampje. Die lamp trekt ook ongewenste types aan. Een verschil van mening wordt een tikkeltje te persoonlijk gebracht. Kijk wie het zegt.

Kreeft

Geef dat erfstuk een mooie plek thuis. Draag die ketting of ring die van een dierbare was. Je zit lekker in je vel en kunt nu heel lieve gebaren maken. Blijf niet te lang hangen bij negatiefs.

Leeuw

Je weet nieuwtjes heel charmant uit iemand te trekken. Op financiële vragen krijg je waarschijnlijk geen bevredigende antwoorden. Iets moet langer rijpen voor de juiste feedback.

Maagd

Geduld is een schone zaak, daar weet jij alles van. Je gezondheid houdt je bezig en je gaat niet voor snelle, maar voor duurzame oplossingen. Jij weet precies wat je ervoor moet doen en laten.

Weegschaal

Verplichtingen eten een groot deel van je dag weg. Iets dat af leek, heeft nog aandacht nodig. Weeg voors en tegens wat langer af. Een onverwachte opmerking doet lampjes branden.

Schorpioen

Het even niet weten of nog niet klaar zijn met iets, dat is de dagsfeer voor jou. Misschien heb je spijt van een bepaalde actie. Neem pauze, dan krijg je zicht op het grote plaatje.

Boogschutter

Je begint meer waardering te krijgen voor ontspanning. Houdt to-dolijstjes ultrakort, zodat je er tijd voor overhoudt. Zou je zo niet altijd willen leven? Die nieuwe manier van leven lonkt.

Steenbok

Even doorbuffelen nu! Je staat in de spotlight van mensen met geld of autoriteit. Maak je geen zorgen over iets dat je nog nooit hebt gedaan. Een lijntje openhouden met thuis geeft steun.

Waterman

Andersdenkenden trekken je aan als een magneet. Soort zoekt soort! Single? Dan durf je nu voor je gevoelens uit te komen. Let wel op: begraaf ze niet onder een lading hersenspinsels.

Vissen

De diepte in duiken, waar het stil is. Je hebt het even nodig om tot de juiste richting of beslissing te komen. Deel je ideeën nog niet, ze moeten wat langer in de pan doorsudderen.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden