De tarotkaart van 21 mei:
De tarotkaart van 21 mei: "Tweelingen, er hangt liefde in de lucht"Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 16 juni: “Lieve Steenbok, probeer het niet té goed te doen”

De tarotkaart die voor woensdag 16 juni is getrokken is ‘Koningin van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: fijngevoeligheid en inlevingsvermogen. Gevoelens onder woorden brengen is lastig, maar de sfeer is ondersteunend. Genezende krachten helpen ons verder. Liefde: overgave, in elkaar opgaan en steunen. Werk: afwachtende houding. Werk maken van mediamieke gaven.

Ram

Zelfs het kleinste vleugje paranoia kan je dag verpesten. Vervang angstige gedachten door de vraag: ‘wat als het lukt?’ Daarmee denk je je brein blij, want het kan gaan denken in oplossingen.

Stier

Op de wc en onder de douche komen de beste ideeën. Je gedachtestroom wordt onderbroken. Het levert je daadkracht op: je kiest nu een richting die het leven gemakkelijker maakt.

Tweelingen

De angst om iemand te verliezen, maakt de kans groter dat het gebeurt. Wat zit erachter? Je eigen jaloezie of obsessie? Bekijk mensen door de realistische bril, die is nu kraakhelder.

Kreeft

Emotionele spelletjes met je partner kunnen in ruzie ontaarden. Wees niet bang om je gevoelens eerst zelf te onderzoeken voordat je ze uit. Doe alleen dingen waar je hart van gaat zingen.

Leeuw

Kijk uit voordat je beslissingen neemt: zijn ze gebaseerd op angst, of op liefde? Geef alleen een go als dat laatste in het spel is. Losse financiële eindjes vastknopen geeft nu veel voldoening.

Maagd

Uitstel betekent geen afstel. Bedenk strategieën om onnodige onzekerheid sneller af te kappen. Onthoud: sterke vrouwen worden niet geboren, maar gevormd door levenservaring.

Weegschaal

Iemand drukt je stressknop stevig in. Gevoelens kunnen nu heel verwarrend zijn. Ze ontwarren hoeft niet. Gevoelens zijn er niet om begrepen te worden, maar om gevoeld te worden.

Schorpioen

Waarom doe je wat je doet? Welke gevoelens zitten erachter? De control freak in je vraagt aandacht. Negeer hem. Richt je aandacht op het helpen van iemand. Dat leidt af.

Boogschutter

Relaties verbeteren vanzelf als je ‘hoe’ in het midden laat. Laat dingen meer op z’n beloop. Twijfelen aan iemands motieven kan defensieve reacties opleveren. Schenk vertrouwen.

Steenbok

Allerlei alternatieve routes kunnen je afleiden van de hoofdweg. Bedenk dat je ook van misstappen veel leert, dus probeer het niet té goed te doen. Stabiele relaties helpen je verder.

Waterman

Pareer negatieve gedachten of achterdocht met gedachten aan leuke ervaringen. Praktische klussen lopen lekker, net als de relatie met je partner. Je stemming is diplomatiek.

Vissen

Nestelen en uitrusten. Heb je geen vakantie, dan breng je de avond waarschijnlijk het lekkerst door met rommelen in en rond je huis. Komen dromen niet uit? Pas ze aan en je hebt wél beet.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden