Tarotkaart

De tarotkaart van 17 juni: “Lieve Tweelingen, hoe oud je ook bent, wees de wijste”

De tarotkaart die voor donderdag 17 juni is getrokken is ‘Ridder van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Redactie

Deze tarotkaart staat voor: koude oorlog! De sfeer is ruzieachtig en er kunnen gemene en sarcastische confrontaties zijn. Kansen om de lucht te klaren zijn er wel, maar vergen een zeer volwassen houding. Liefde: warme gevoelens bevriezen. Carrière: nare kritiek en onzekerheid.

Ram

Iemand kan je onbedoeld confronteren met bepaalde onzekerheden. Geef de ander niet de schuld, maar neem even een time-out. Voel de emotie zonder die te veroordelen. Wat wil die je zeggen?

Stier

Vrolijk ben je waarschijnlijk niet, maar wat voel je dan wel? Eenzaamheid? Zelfmedelijden? Gevoelens komen en gaan. Maak geen belangrijke keuzes. Ga solo wandelen of werk met je handen.

Tweelingen

Respect is het codewoord. Kun je het niet eens worden? Neem dan even afstand. Ga na wat je ervoor over hebt om de relatie te behouden. Hoe oud je ook bent, wees de wijste.

Kreeft

Dat vleugje ambitie staat je goed! Ook anderen zien het en het kan jaloezie opwekken. Maak jezelf niet klein, maar geef de ander eens een welgemeend compliment. Dat breekt de groene sfeer.

Leeuw

Iets vanuit andermans perspectief zien, gaat je nu goed af. Ruzie zal niet gauw uit de hand lopen. Wees gerust een beetje gek en excentriek. Mensen durven zichzelf meer te laten zien.

Maagd

Met de maan in je teken zoek je manieren om het nuttige en aangename met elkaar te mixen. Plan besprekingen op dat rustige terrasje bij het water en zie bijzondere plannen ontstaan.

Weegschaal

Luister vandaag naar je innerlijke stemmetje dat me-time wil. Plan tijd voor reflectie. Je hebt een goede neus voor geldzaken vandaag, grote kans dat je een koopje op de kop tikt.

Schorpioen

Begrijp je niet wat de ander bedoelt, of raakt het je op een nare manier? Vraag na wat er precies wordt bedoeld. Grote kans dat je elkaar verkeerd hebt begrepen of langs elkaar heen praat.

Boogschutter

Neem de ander serieus, je grapjes kunnen nu ongepast overkomen. Je doet het liefst waar je zelf zin in hebt. Jezelf zijn is belangrijk, maar jezelf kennen nog veel belangrijker. Onderzoek!

Steenbok

Stem je eigen belang af op dat van de groep, anders val je buiten de boot. Jezelf horen praten over ideeën en plannen werkt stimulerend om het ook echt te doen. Je partner luistert graag.

Waterman

De zon trekt je richting sport en spel. De maan richting concentratie en introspectie. Combineer ze tijdens een les Bikram Yoga. Sluit af met een koude douche en je slaapt super.

Vissen

Klaar voor actie, maar geen idee waar je met die energie heen moet? Richt je niet op anderen, dat kan explosies veroorzaken. Maak jezelf blij met een weekendje weg. Mini-retraite!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden