null Beeld

De tarotkaart van 17 maart: “Lieve Weegschaal, die bijzondere collega speelt een hoofdrol”

De tarotkaart die voor woensdag 17 maart is getrokken is 'Vier van Staven'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze tarotkaart staat voor: een vredig, zeker gevoel. Er is gezelligheid en men kan ontspannen. Plezier met nieuwe en bestaande contacten. Liefde: open en vriendelijke omgang. Men onderneemt samen leuke dingen. Werk: een duurzame en veelbelovende baan. Of: zekerheid opgeven voor het avontuur.

Ram

Getallen hebben jouw aandacht vandaag, vooral die te maken hebben met euro’s. Hoe zet je ze om in leuke ervaringen? Jij weet er wel raad mee! Duizend wensen, het maken van keuzes is lastiger.

Stier

Via de liefde of via een geliefde komen er heftige gevoelens bij je naar boven. Móóie, heftige gevoelens! Pas wel op dat je je niet helemaal in de ander verliest. Denk en doe ook voor jezelf – en om jezelf.

Tweelingen

Ontmoetingen wekken vragen op. Wat zie ik eigenlijk in deze persoon? Grote kans dat bewondering voor een ander je ook bewust maakt van je eigen kwaliteiten. Als partner en als mens.

Kreeft

Geef vandaag niet te veel toe aan eisen die de buitenwereld aan je stelt. Op het werk en binnen je gezin voor jezelf en je eigen tijd en energie opkomen, is nu een aanrader voor harmonie.

Leeuw

Vonken vliegen vandaag over en weer tussen jou en een geliefde, zelfs oude maatjes glanzen als nieuw. Hoed je wel voor machtsspelletjes, door niet altijd je zin te willen krijgen, ontstaat ruimte.

Maagd

Voelt jouw leven wat saai? Vandaag is er kans op onverwachte gebeurtenissen. Ontmoetingen geven je leven kleur, dus ga erop uit en laat bestaande (of denkbeeldige) honden uit.

Weegschaal

Die bijzondere collega speelt vandaag een hoofdrol. In gedachten of echt? Ben je gebonden, verander dan de manier waarop je naar diegene kijkt. Of zoek je een ménage à trois?

Schorpioen

Jouw gevoeligheid voor mooie momenten wordt bevredigd, je geniet! Vooral medemensen kietelen je inspiratie. Verwacht gerust leuke appjes – en stuur ze zelf ook.

Boogschutter

Vooruitkijken en leuke plannen maken, doet je goed. Je hebt een realistische blik op mogelijkheden en stelt geen hoge eisen. Die wereldreis wordt een rondje Nederland.

Steenbok

Is je relatie stabiel, dan denk je misschien aan witte jurken en ringen. Wil je echt voor die ander gaan, of word je gedreven door de behoefte aan zekerheid? Bespreek het eens met je lief.

Waterman

Die twee tortelduiven in je tuin, een mooie passage in een boek, energiek uit je bed komen... Je bent tevreden met kleine dingen vandaag. Op het werk gloort een nieuwe uitdaging.

Vissen

Contacten met vrouwen verlopen vlotjes. Je staat minder snel met je oordeel klaar waardoor anderen ook jou niet de maat nemen. Een ‘optreden’ brengt groot applaus, je voorgevoel is spot-on.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle 12 de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden