De tarotkaart van 27 april:
De tarotkaart van 27 april: "Maagd, een periode van jezelf heruitvinden begint"Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 17 mei: “Lieve Kreeft, laat je vandaag verwennen”

De tarotkaart die voor maandag 17 mei is getrokken is ‘Koningin van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: zelfvertrouwen. Men gelooft in de eigen mogelijkheden. In de liefde gaat het over oprechte betrokkenheid. Elkaar verwennen en trots zijn op elkaar. Singles zoeken bij deze kaart een charismatisch type. Carrière: veel ondernemingslust en daadkracht. Dit is een leider.

Ram

Praktische verbinding staat vandaag centraal. Misschien is je smartphone of laptop aan een update toe of je auto aan een beurt. Je vindt gemakkelijk simpele oplossingen en helpende handen.

Stier

Financieel advies en zakelijke tips komen via de media. Lees alles wat los en vast zit en kijk wat je in je voordeel kunt gebruiken. Documentaires en biografieën geven richting: hoe wil je zijn?

Tweelingen

Het delen van info is je ding, vandaag staat het zelfs in de spotlights. Maak je schijnwerpers breed; beschrijf je ervaringen. Jouw reviews over spullen of diensten helpen anderen.

Kreeft

Extra energie komt via fysieke ontspanning. Neem dat wellness-dagje en laat je verwennen in de sauna. Op het werk is jouw specifieke kennis nu erg waardevol. Tips zijn er om door te geven.

Leeuw

De maan geeft je vandaag de kans om relaties te verbeteren. Alleen maar charmant zijn is niet genoeg, laat je handen wapperen. Andermans aanmoediging zet je in beweging, vraag feedback.

Maagd

Mensen met invloed geven je de gunfactor. Het maakt je werk gemakkelijker en leuker. Ook een prima dag om jezelf aan de lader te leggen. Een dagje sapvasten maakt je hoofd weer helder.

Weegschaal

Tijd vliegt als je anderen iets leert of iemand coacht. Geef voorbeelden uit je eigen leven, dat geeft herkenbaarheid. Je zelfvertrouwen groeit ervan; alleen jij kunt dit op deze manier.

Schorpioen

Je krijgt positieve feedback. Zeg er meer over dan alleen dank-je-wel, dan geef je de ander direct iets terug. Een bericht over je financiën zet je verantwoordelijkheidsgevoel aan.

Boogschutter

Samenwerking staat in de schijnwerpers. Neem het voortouw en laat zien dat je ergens niet alleen voor het geld in zit. Iets dat je vandaag zegt of doet, zet de toon voor de toekomst.

Steenbok

Het woordje ‘stoer’ staat op je voorhoofd vandaag. Je weet wat je wilt en gaat ervoor. Je ziet iets waar anderen overheen kijken en kunt dat in je voordeel gebruiken. Koester je contacten.

Waterman

Iemand in je leven schudt je gevoelige, romantische en creatieve kant wakker. Je merkt dat relationeel onderhoud tijd en energie kost. Denk met je hart, niet met je portemonnee.

Vissen

Dagelijkse routines liggen onder het vergrootglas. Wat kost energie, en waarvan krijg je het? Stop met het volgen van andere mensen. Je hoeft niet te zijn zoals de rest, jij bent uniek.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden