null Beeld

De tarotkaart van 18 januari: Vissen, het is tijd om lef te tonen

De tarotkaart die voor maandag 18 januari is getrokken, is ‘Bekers Negen'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: geluk, gezelligheid en genot. Dit is de kaart van plezier en zorgenloosheid. Hoewel de neiging tot daarin doorslaan bestaat, gaat men er niet te ver in. Liefde: men staat wederzijds open voor de ander. Ongecompliceerd. Werk: Alles gaat je gemakkelijk af en er heerst veel collegialiteit.

Ram

Opgewekt hak je knopen door. Je omgeving is daar over het algemeen blij mee. Om gedoe achteraf te voorkomen, vraag je de mening van anderen – vóórdat je met die bijl aan de slag gaat.

Stier

Hoe je leven er nu ook uitziet, het gevoel van tevredenheid kan je zomaar overspoelen. Dat geurige kopje thee, dat fijne boek, die lieve geste van een collega. Helemaal in je straatje.

Tweelingen

Je trekt mensen aan die je interesses weerspiegelen. Dat smaakt naar meer. Maar wil die ander dat ook? Blijf niet vragen om iets dat de ander je niet wil – of kan – geven.

Kreeft

Jouw antennes staan altijd al gericht op je dierbaren, vandaag kun je nog wat dieper graven door vragen te stellen. Het levert mooie inzichten op. Wat wist je nog niet over diegene?

Leeuw

Opvallen door overuren maken is leuk, maar pleeg geen roofbouw. Ook complimenten verwachten is een valkuil vandaag. Doe je werk omdat je het graag doet, niet om iets te krijgen.

Maagd

Anderen helpen is geen moeite, het is jouw manier om je te laten kennen. Kent de ander je niet zo goed, maak dan duidelijk dat je niets terugverwacht. Alleen een smile natuurlijk.

Weegschaal

Een mening overbrengen, discussie leiden of onderhandelen: jij blinkt er vandaag in uit. Ook je partner wil aandacht. Een mooi moment om kleine irritaties te bespreken.

Schorpioen

Luister goed als je dierbare(n) kritiek levert. Stiekem ben je het er misschien wel mee eens. Nu is de tijd om gemakkelijk van gedrag te veranderen. Volhouden, dat lukt wel!

Boogschutter

Zoals de wind waait, waait jouw jasje vandaag. Voor de lieve vrede van mening veranderen geeft op langere termijn hindernissen. Zeg wat je denkt en doe wat je zegt.

Steenbok

Parkeer je verantwoordelijkheden vandaag. Iets doen waarvan je geniet is superbelangrijk voor je goede gevoel. De hele dag op de bank met een goed boek, of bijpraten met een vriend(in).

Waterman

Iets wat je langere tijd bezighield, verdwijnt in de coulissen. Waarschijnlijk voelt het raar, maar je mist het niet. Wat beter bij je past dient zich aan, gaten worden snel opgevuld.

Vissen

Geeft iemand je vlinders? En komt dat helemaal niet goed uit? Lef tonen en je geliefde routines loslaten geeft veel bevrediging. Je leven kan zelfs een heel andere draai krijgen.

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden