null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 18 juli: “Schorpioen, luister naar wat niet met woorden gezegd wordt”

De tarotkaart die voor zondag 18 juli is getrokken is ‘Ridder van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: een verhitte sfeer. In positieve zin is er fanatiek enthousiasme, in negatieve zin wedijver en drift. Men wil alles, en wel NU. In de liefde is er passie, maar het botst ook: tegenpolen trekken elkaar aan. In werksituaties is er motivatie, maar weinig doorzettingsvermogen.

Ram

Komt iemand aan jou of je dierbare(n), dan ontplof je als een vuurpijl. Woede is snel opgewekt. Je tempert het vlotter door woorden te zoeken voor al die emoties. Dan begrijpt men je ook beter.

Stier

Je wilt anderen niet zeggen wat ze moeten doen en laten. Maar toch doe je het. In plaats van de wet voor te schrijven: geef zonder morren het goede voorbeeld. Daarmee oogst je respect.

Tweelingen

Bomen opzetten met vrienden tot er een compleet bos staat. Is er ruzie, dan ben jij de scheids en laat ieders mening schitteren. Giet het in spelvorm, het houdt je uren van de straat.

Kreeft

Overtollige energie? Je zet de bank anders neer en verplaatst de keukentafel. Ook met kleuren schep je sfeer. Dat innige gevoel van liefde breng je nu ook graag lijfelijk over. Enjoy!

Leeuw

Bedankjes en bewondering. Krijg je dit duo niet, dan kan zomaar de vlam in je pan schieten. Al die energie heeft ook een voordeel. Je krijgt over het algemeen wat je wilt. Ook horizontaal.

Maagd

Plotseling. Dat is het woord van de dag. Verrassend of schokkend, er kan van alles langskomen. Onbekends geeft je stress, dus zorg dat je tijd hebt om alles te verwerken.

Weegschaal

Je graaft wat dieper dan normaal, wilt het naadje van de kous weten. Daarbij stuit je niet alleen op enthousiasme, maar ook op weerstand. Op tijd een time-out nemen doet wonderen.

Schorpioen

Reageert je omgeving niet op jouw prikkelende opmerkingen? Dan doe je er een schepje bovenop. Geld kan nu een bron van ruzie worden. Luister naar wat niet met woorden gezegd wordt.

Boogschutter

Een dromerige stemming kan zich vertalen in creatieve uitspattingen. Kunstenaars maken nu hun beste werk. Zorg dat je alles op papier zet, want deze sfeer is vluchtig als ether.

Steenbok

Zet bewust in op humor. Kijk stand-up comedy, organiseer ver-spuug wedstrijden met kersenpitten. Je voorkomt hiermee dat je zout op slakken legt, die rotsfeer verdwijnt al snel.

Waterman

Je kunt iemand ontmoeten die veel in je wakker maakt. Was je enigszins ingedut, dan discussieer je jezelf wakker. Cultuur opsnuiven en relaties nieuw leven inblazen: je bruist!

Vissen

Spanningen ontlaad je fysiek; laat je door iemand omarmen en wiegen. Ook je uitschudden als een hond die net uit het water komt, helpt je aan gemoedsrust en een vredig zondagsgevoel.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden