De tarotkaart van 22 mei:
De tarotkaart van 22 mei: "Lieve Tweelingen, je bent populair vandaag"Beeld Libelle

De tarotkaart van 18 november: Vissen, weet dat jij frustraties voor 50% creëert

De tarotkaart die voor 18 november is getrokken is ‘Ridder van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: koude oorlog! De sfeer is ruzieachtig en er kunnen gemene en sarcastische confrontaties zijn. Kansen om de lucht te klaren zijn er wel, maar vergen een zeer volwassen houding. Liefde: warme gevoelens bevriezen. Carrière: kans op nare kritiek en onzekerheid.

Ram

Laat iemand je handboeien, want even niets doen is nu handiger. Het lijkt alsof je een kans gemist hebt, maar dat valt erg mee. Voel je weerstand? Dat is een teken dat je iets nieuws leert.

Stier

Vurige energie trekt bijna-ongelukken aan. Kijk dus uit voor die tram, laat je laptop niet kletteren en pas op met hete thee. Omzeil discussies nu liever. Argumenten schrijf je op voor later.

Tweelingen

Jezelf censureren hoeft niet. Verpak directe woorden wel in vrolijk cadeaupapier. Goede voorbereiding is nu ook het halve werk. Weet waar je over praat voordat je iets beweert.

Kreeft

Uit vandaag je gevoelens en maak schoon schip. Mix daarbij ervaringen uit het verleden met opgedane wijsheid. Hoe zou je zelf behandeld willen worden in dezelfde situatie? Begrip reikt ver.

Leeuw

Houd de strijd fair als je armpje drukt met andere, sterke types. Haal wel verhaal als je iets oneerlijk vindt. Je geliefde duw je beter niet te hard van je af. Harten raken nu gauw gekneusd.

Maagd

Op zoek naar balans graaf je naar de oorzaak van pijntjes en ongemakken. Je omgeving is je hypochondrische gedrag gewend. Laat je helpen bij het opladen, en bij het shoppen van voedingssupplementen.

Weegschaal

Het druk hebben is lekker. Maar van die overdaad aan ‘moetjes’ raak je nerveus. Fysieke inspanning helpt vandaag bij het knopen doorhakken. Ook voetmassages werken heel rustgevend.

Schorpioen

Je leert veel van positivo’s. Vooral om niet iedereen als concurrent te zien. Ruik je een schandaaltje? Negeren! Met jouw laserfocus wordt alles groter. Vrijen werkt nu heel ontspannend.

Boogschutter

Je wilt mensen niet lastigvallen met je ‘problemen’. Toch schijnen echte vrienden nu een helder lichtje op jouw dilemma’s. Zie om hulp vragen juist als een krachtig middel.

Steenbok

Jouw vechtlust wordt aangewakkerd als iemand zich heel provocatief gedraagt. Probeer je coole zelf te blijven: geen reactie is beter dan een heftige waarvan je later spijt krijgt.

Waterman

Gebruik vandaag vooral de pauze-knop. Vaak lijken dingen mettertijd anders dan ze zijn. Zoek die spirituele vriendin op voor een tarotsessie. Verveling is uitgesloten!

Vissen

Frustraties? Weet dat jij ze voor 50% creëert. It takes two to tango: schenk geen aandacht aan wat je niet zint. Jij begrijpt anderen vandaag zonder veel woorden. Doe er je voordeel mee!

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden