null Beeld

De tarotkaart van 18 november: Waterman, er borrelt vandaag een vulkaan in je

De tarotkaart die voor woensdag 18 november is getrokken, is de ‘Vijf van Bekers’. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor verdriet. Iets dierbaars is stuk of verloren gegaan. Het is evengoed een kaart van hoop, want er is troost in de omgeving. In de liefde staat deze kaart voor teleurstelling en verlies. En ook voor het kijken naar het eigen aandeel daarin. Carrière: mislukking, afwijzing en niet slagen.

Ram

Wijst iemand je op een gemaakte fout? In de verdediging schieten is waarschijnlijk je eerste impuls. Vandaag pak je het anders aan. Parkeer kritiek, voel na, en kom er later op terug.

Stier

Waarschijnlijk reik je vandaag iemand de helpende hand, of mag iemand op jouw schouder uithuilen. Pas op dat je daarbij geen partij kiest, blijf neutraal. Dat komt je later van pas.

Tweelingen

Jouw gulle bui kan niemand vandaag ontgaan. Je geeft graag en fungeert zelfs opgewekt als iemands Klaagmuur. Let op: neem geen verantwoording over voor andermans ‘problemen’.

Kreeft

Ook negatieve ervaringen zijn er niet voor niets. Dat gegeven gebruik je vandaag volop om creatief te blijven in je bovenkamer. Je bereikt wat je wilt, zij het met een omweg.

Leeuw

Laat vandaag heel bewust je beledigde of trotse houding varen, dan verschijnt er moois op je pad. Je kunt nu heel objectief over narigheid praten, zonder dat er meer ruis ontstaat.

Maagd

Wijs je graag op andermans tekortkomingen? Vandaag krijg je zicht op die van jezelf. Kun je de confrontatie aan, dan leer je veel over je pijnpunten. Het goede nieuws: ze helen erdoor!

Weegschaal

Waar iedereen chaos ziet, daar zie jij vandaag veel alternatieve routes. Je bereikt vandaag het meest als je begrip toont voor angst. Pas daarna kun je een betere weg wijzen.

Schorpioen

Waarschijnlijk denk je vandaag na over jouw persoonlijke rol in de maatschappij. Waar kun jij het verschil maken? Gebruik je communicatieve talent, je wordt serieus genomen.

Boogschutter

Niet stil kunnen zitten, constant je apps checken… Dat onrustige gevoel verdwijnt niet als je ertegen vecht. Geef je er vandaag maar aan over. En geef de maan de schuld…

Steenbok

Geeft je omgeving je vandaag constant ‘nee’? Neem de uitdaging aan en kijk wat langer naar wat je voelt. Erbij willen horen is normaal, vandaag vind je de moed om bij jezelf te horen.

Waterman

Er borrelt vandaag een vulkaan in je. Ga degene die dit in je opwekt niet uit de weg. Zet je eigen mening opzij, stel vragen en luister. Dan volgt geen eruptie, maar begrip voor elkaar.

Vissen

Liefde ontvangen is vandaag extra belangrijk voor je. Pas op dat je niet bezitterig of jaloers reageert. Bedenk liever hoe je jezélf kunt koesteren en steunen. Wat stelt jou gerust?

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden