null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 19 juli: “Weegschaal, collega’s hebben baat bij jouw heldere kijk”

De tarotkaart die voor maandag 19 juli is getrokken is ‘De Keizerin’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: de natuurlijke, scheppende levenskracht. Op fysiek niveau is er vruchtbaarheid, op artistiek vlak veel creativiteit. Er ontstaan nieuwe dingen. In relaties zijn er leuke ontwikkelingen, er is moederliefde en groei. Werk: verrassende ideeën en vitaliteit. Men komt uit de sleur.

Ram

Iemand in je omgeving kan – onbewust – een gevoelig onderwerp ter sprake brengen. Geef schaamte toe, dat werkt nu in je voordeel. Mensen herkennen zich in je, dat schept een band.

Stier

Wees selectief met je woorden, ze kunnen verkeerd vallen. Later op de dag kun je je verlangens laten spreken. Reken op een dag vol nieuwsgierigheid, drukte en verbondenheid met je geliefde(n).

Tweelingen

Vanochtend zijn de tenen van velen lang, dus richt je op het doen van klusjes en regelwerk. Laat onzekerheid of wrokgevoelens achter je. Ook als je niet krijgt wat je graag wilt.

Kreeft

Je zoekt zekerheid en liefde, maar vooral ook vrijheid. Vandaag mix je de twee, wat kan resulteren in gemengde gevoelens bij je omgeving. Denk niet voor de ander, men komt er wel uit.

Leeuw

Een beetje teruggetrokken werk je aan iets moois. Er is veel gaande in je binnenwereld, en dat moet verwerkt worden. Later op de dag wint je zelfvertrouwen het van overgevoeligheid.

Maagd

Je laat je sterke kant zien, waardoor je sensitieve kant velen ontgaat. Laat er geen misverstanden door ontstaan en erken je eigen gevoeligheden. Kies je vrienden wijs.

Weegschaal

Het kan vandaag lastig zijn om je energie op iets specifieks te richten. Check waar je manier van communiceren harmonie in de weg zit. Collega’s hebben baat bij jouw heldere kijk.

Schorpioen

Je wilt van alles delen. Je voelsprieten zijn gevoelig en je denkt voordat je iets confronterends zegt. Dat siert je. Klusjes vorderen gestaag, je pakt de koe bij de hoorns.

Boogschutter

Privé- of werkgerelateerde situaties hebben veel van je gevraagd. Een adempauze is op zijn plaats. Kleine misverstanden leiden naar verbeteringen, als je ze maar tactvol overlegt.

Steenbok

Beetje chagrijnig? Het gevoel dat je niet genoeg doet, kan je bekruipen. Schuif pretjes er niet voor opzij, ze maken juist dat je creatiever wordt. Anderen complimenteren maakt je blij.

Waterman

Vermijd situaties waarin veel van je wordt gevraagd. Er kan oud zeer bovendrijven, waarschijnlijk door een geliefde. Laat je pen, penseel en toetsenbord spreken, dan ontstaat moois.

Vissen

Onverwachte nieuwtjes kunnen extra geld kosten. Houd ook je persoonlijke grenzen in de gaten en spreek niet voor je beurt. Met die ene versta je je zonder al teveel woorden.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden